Συνάντηση Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων Γ. Γκιώνη με τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γρ. Σταμούλη

Στιγμιότυπο 2015-12-06, 9.17.02 π.μ.Πέρα από την ουσία του θέματος πως να μην παρατηρήσουμε και πάλι τη διαφορά στην έκταση των ονομάτων των Δήμων;
Το σύντομο “Μεγαρέων” και το αχανές “Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων” και παρεμπιτόντως η τοπική Κοινότητα Σχίνου την οποία αφορούσε το θέμα δεν περιλαμβάνεται στον τίτλο του Δήμου μας, οπότε πάλι δεν υπάρχει ισότητα των τοπικών κοινοτήτων αλλά έχουμε ωστόσο αυτό το τεράστιο όνομα να βαραίνει κάθε επίσημο έγγραφο.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

Με πρωτοβουλία του Σωματείου Επαγγελματιών Σχίνου και στα πλαίσια ενίσχυσης όλων των δημοτικών διαμερισμάτων

του διευρυμένου Καλλικρατικού Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεγαρέων, κ. Γρηγόρη Σταμούλη, σήμερα, Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μεγαρέων παρουσία των δύο Δημάρχων, κ.κ. Γκιώνη και Σταμούλη, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Σχίνου, κ. Ιωάννη Γκίκα και εκπροσώπων του Σωματείου Επαγγελματιών Σχίνου. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η άμεση επέμβαση και των δύο Δημάρχων για την εξεύρεση λύσης προκειμένου να παραμείνει ανοιχτό το οδικό τμήμα Σχίνου – Μεγάρων.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, κ. Γεώργιος Δέδες, δεσμεύτηκε για την εξεύρεση λύσης προκειμένου να παραμείνει ανοιχτό το οδικό τμήμα. Παράλληλα, από την πλευρά των δύο Δήμων, οι Δήμαρχοι Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και Μεγαρέων δήλωσαν ότι με τη στήριξη των Τεχνικών Υπηρεσιών θα φροντίσουν να παραμείνει ο δρόμος ανοιχτός.

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.