Συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου με τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό

emporikos-syllogos-korinthou dimosΤο νέο Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου ξεκίνησε της επαφές του με την τοπική αυτοδιοίκηση από τον Δήμο Κορίνθιων . Την Δευτέρα το μεσημέρι έγινε η συνάντηση και συζήτηση στο γραφείο του δημάρχου .

Η εποικοδομητική αυτή συζήτηση, αφορούσε τις από κοινού δράσεις που απαιτούνται για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του εμπορικού κόσμου της Κορίνθου, αφού η ανάδειξη του κέντρου της πόλης μας επιβάλλει μια στενότερη συνεργασία μεταξύ των διαφόρων φορέων.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν θέματα της καθημερινότητας που έχουν να κάνουν με την Δημοτική Αγορά, την στάθμευση των οχημάτων, τις Λαϊκές αγορές, τις διάφορες εκδηλώσεις, τις διαφημιστικές ταμπέλες, τις εισόδους της Κορίνθου, την αντιμετώπιση της πληθώρας πλανοδίων πωλητών στο κέντρο της πόλης κλπ. . Επίσης επικεντρώθηκαν όχι μόνο σε θέματα που προβληματίζουν τον εμπορικό κόσμο, τον πολίτη και επισκέπτη του δήμου μας, αλλά και σε αυτά που μπορούν να αποτελέσουν σημεία αναφοράς για την προβολή και διαφήμιση της Κορίνθου, αφού είναι δεδομένα τόσο η ιστορικότητα όσο και ο τουριστικός χαρακτήρας της πόλης μας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου σε στενή συνεργασία με τον Δήμο Κορινθιών είναι έτοιμοι να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την ανάδειξη του εμπορικού κέντρου της Πόλης αλλά και τον Δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου μας.

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.