Συνέντευξη τύπου VIDEO Επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή Αθλητισμού του Υπουργείου Εσωτερικών και Αθλητισμού του Έσσεν στο Λουτράκι

Μικρογραφία

Επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή Αθλητισμού του Υπουργείου Εσωτερικών και Αθλητισμού του Έσσεν (TheGeneralDirectorforSportintheMinistryoftheInterior & SportsoftheStateofHessen, Germany) στο Λουτράκι.

Έγινε ξεκάθαρο ότι η επίσκεψη είχε χαρακτήρα διερευνητικό με στόχο τη σύσφιξη των οικονομικών σχέσεων και πιθανότητα μελλοντικής συνεργασίας. Αυτό που οραματίστηκαν τόσο οι οικοδεσπότες όσο και οι φιλοξενούμενοι είναι η τουριστική αξιοποίηση της περιοχής μας  με έμφαση στον αθλητικό τουρισμό και τον τουρισμό τρίτης ηλικίας. Σε θεωρητική βάση ακούστηκε ελπιδοφόρο. Κατά τα άλλα η συνέντευξη τύπου διεξήχθη σε ένα ζεστό κλίμα και καλή  επικοινωνία, δεδομένης της διαφοράς γλώσσας.  Στην μετάφραση από τα Ελληνικά στα Γερμανικά και το αντίστροφο συνετέλεσε ο μεταφραστής – καθηγητής Γερμανικής Γλώσσας Παναγιώτης Γέρου που με αμεσότητα απέδιδε το νόημα των ερωτήσεων των δημοσιογράφων και των απαντήσεων και τοποθετήσεων των προσκεκλημένων.

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.