Συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012 και ώρα 19:00. Θα συζητηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Πρόσκληση σε ανοιχτή συνεδρίαση του Συμβουλίου

Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας.

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 6η   Ιουλίου   2012, ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  και ώρα 19:00  για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. 1.      Εισήγηση για την κυκλοφοριακή ρύθμιση της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου και Γ. Λέκκα από την Μ. Αλεξάνδρου έως και το Ξενοδοχείον ΄΄ΚΑΡΕΛΕΙΟΝ΄΄.
  1. 2.      Εισήγηση για την κυκλοφοριακή ρύθμιση της παραλιακής οδού Ποσειδώνος στο Λουτράκι από το σημείο καφετέρια ΄΄ΠΛΩΡΗ΄΄ μέχρι το ύψος κέντρου διασκέδασης ΄΄COCOON΄΄.
  1. 3.      Λήψη απόφασης για χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης εγκατάστασης και λειτουργίας ΘΕΡΙΝΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ σε ανοικτό μισθωμένο χώρο στην Αλκυονίδων 2 στο Λουτράκι.
  1. 4.      Λήψη απόφασης για χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2012 για το κατάστημα ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΜΠΑΡ-ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΠΑΡ με την επωνυμία ALTERRA της ΑΦΟΙ ΓΛΥΚΟΦΡΥΔΗ Ο.Ε. το οποίο λειτουργεί επί της οδού Ποσειδώνος 362 στο Λουτράκι.
  1. 5.      Λήψη απόφασης για χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2012 για το κατάστημα ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ με την επωνυμία ΕΝ ΠΛΩ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ το οποίο λειτουργεί επί της οδού Ψαρρών 2 στο Λουτράκι.
Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.