«Συνωμοσία των Ταγέρ» και δηλώσεις Βουλευτών για τις ενδυματολογικές επιλογές των γυναικών

Οι δηλώσεις που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τις ενδυματολογικές προτιμήσεις των Βουλευτών μέσα στην βουλή έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στις γυναίκες βουλευτίνες της Νέας Δημοκρατίας και της ΔΗΜΑΡ.

Όπως γράφει ο «Βηματοδότης»,μέσα στη Βουλή έχει ήδη δημιουργηθεί ένα μπλόκ στο οποίο φέρεται επικεφαλής η πρόεδρος της Επιτροπής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Κατερίνα Παπακώστα, με «υπαρχηγό» την Βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση .

Μάλιστα στους διαδρόμους της Βουλής κάνουν λόγο για μια πρωτοεμφανιζόμενη …κοινοβουλευτική οργάνωσης με την ονομασία…. «Συνωμοσία των Ταγέρ»!

Οι βουλευτίνες έστειλαν μάλιστα επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη για τα σχόλια που έκαναν κάποιοι άνδρες βουλευτές ως προς τα ενδυματολογικά τους: «Δεν θα παραμείνουμε θεσμικά απαθείς στην προσπάθεια ενοχοποίησης του γυναικείου δυναμικού της Βουλής», δηλώνει σήμερα η κυρία Παπακώστα έτοιμη να αναλάβει την ευθύνη για όποια άλλη ενέργεια υπάρξει εκ μέρους των γυναικών στο Κοινοβούλιο.

Πηγή: iefimerida.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.