Σχολιασμός του VIDEO Συνέντευξη Δημάρχου Κ. Λογοθέτη για το Thermal Spa

Συνέντευξη Δημάρχου για το Thermal Spa

Σήμερα που βρήκα λίγο χρόνο, πίνοντας πρωινό καφέ, είπα να δω τη συνέντευξη του Δημάρχου και των Συνεργατών του που δόθηκε στον κ Ναστούλη και στο Ηλέκτρα tv με αντικείμενο το Thermal Spa και τα οικονομικά προβλήματα.

Εκεί ο κ. Δήμαρχος τόνισε 2 φορές ότι  περιγράφει τα δύσκολα οικονομικά για να καταλάβουν οι Δημότες τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αναγκάζονται να λειτουργούν και όχι για να πει ότι παρέλαβε καμμένη γη (δείχνει ανωτερότητα), προς το κλείσιμο  της εκπομπής είπε ότι Παρέλαβε ΧΑΟΣ ! (που πήγε η ανωτερότητα;).

Το κόστος λειτουργίας Thermal Spa μηνιαίως (μισθοί και ενέργεια) περιορίζεται από τις 100.000 ευρώ στις 50.000.

Το ουσιαστικό που ειπώθηκε είναι τα μέτρα που ελήφθησαν προκειμένου να λειτουργήσει η εταιρεία:

Προκειμένου να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος προέβησαν σε:

  • Λειτουργία του Spa μόνο τις ημέρες Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή με αποτέλεσμα την εκ περιτροπής εργασία των υπαλλήλων. Μείωση εργασίας κατά 1 ημέρα.
  • Μείωση μισθών των 3 υψηλόμισθων στελεχών κατά 40%.

Πόσα έπαιρναν αυτά τα υψηλόμισθα στελέχη; Αν ήταν τόσα πολλά γιατί άργησε τόσο να μειώσει τους μισθούς τους;

Στην ερώτηση αν τα συγκεκριμένα μέτρα θα αποφέρουν αποτέλεσμα η απάντηση του Δημάρχου ήταν
“θα τα καταφέρουμε”. Υπέροχα ειπωμένο με φωνή που σπάει, αλλά συνεχίζει να αγωνίζεται. Θύμισε κάτι από Αντώνη Σαμαρά, οπότε αν τα καταφέρει ο Σαμαράς θα τα καταφέρει και ο ντόπιος ηγέτης μας.

Το  ενδιαφέρον σκηνοθετικά ήταν ότι ο δημοσιογράφος στον οποίο απευθυνόταν ο Δήμαρχος δε φαινόταν πουθενά, αντίθετα ο ομιλών ήταν περικυκλωμένος από πολλούς Συνεργάτες οι οποίοι φαίνονταν στο κάδρο, αλλά δεν μίλησε κανένας. Χρησίμευαν μάλλον στο να προσδώσουν κύρος και όγκο.

Ο δημοσιογράφος στο 12:30′ έκανε κάποιες ερωτήσεις που ήταν περίεργο που τις έθεσε:
Τελικά πόσο κόστισε το Thermal Spa και αν το δάνειο που “ενεχυρίασε” τη σύμβαση με το Καζίνο το πήρε η Δημοτική Αρχή Λογοθέτη. Μα είναι δυνατόν; Δηλαδή τι κατάλαβε ο δημοσιογράφος ότι  το πήρε ο ίδιος και τώρα βγαίνει και το κατηγορεί; Είπαμε να θέτουμε ερωτήσεις, αλλά όχι αυτές που έχουν απαντηθεί ένα εκατομμύριο φορές στα Δημοτικά Συμβούλια και όχι μόνο, αλλά βέβαια εξυπηρετούσε  απίστευτα να ακουστούν και πάλι για να φανεί ποιος είναι ο κακός.
Για να δείτε το Video της συνέντευξης πατήστε

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RUYqiOootG4]

Share

2 Comments

  1. να εφαρμόσετε την κρυονική μέθοδο για να περιορίσετε τα έξοδα θέρμανσης

  2. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΠΑ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΞΟΔΕΨΕΤΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΞΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΠΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.