Σύνταξη Αθλητικού Δημοτικού Χάρτη του Δήμου Λουτρακίου – Τι είναι αυτό και σε τι χρησιμεύει;

Σύνταξη Αθλητικού Δημοτικού Χάρτη του Δήμου Λουτρακίου -  Τι είναι αυτό και σε τι χρησιμεύει;ΘΕΜΑ: «ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ»

Η Δημοτική Αρχή  έχει θέσει ως ένα από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης του Δήμου μας  την αύξηση του Τουριστικού Προϊόντος, μέσα από την ενίσχυση του Αθλητικού Τουρισμού. Πιστεύουμε ότι η στοχευόμενη ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού θα προσδώσει πολλαπλά οφέλη στην Τοπική μας Κοινωνία.

Ο Δήμος μας ως γνωστό διαθέτει ήδη αξιόλογες αθλητικές Υποδομές, τις οποίες έχουμε πρόθεση να τις ενισχύσουμε σημαντικά την ερχόμενη 4ετία. Έχουμε προγραμματίσει παράλληλες δράσεις στον Τομέα Αθλητισμού, ώστε να επιτύχουμε  αύξηση της συμμετοχής σε ένα πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων. Στοχεύουμε στις συμπράξεις συνεργασίας, όχι μόνο σε Εθνικό Επίπεδο αλλά και σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της τόσο σημαντικής για τον Τόπο μας ανάπτυξης του Αθλητικού Τουρισμού είναι απαραίτητη η χαρτογράφηση όλων των Αθλητικών Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στα Διοικητικά όρια του Δήμου μας.  Καλούμε να μας αποστείλετε αναλυτική περιγραφή των πάσης φύσης δραστηριοτήτων σας, ώστε να καταρτίσουμε τον Αθλητικό Χάρτη του Δήμου μας.

Προσδοκώντας στην θετική ανταπόκριση, παρακαλούμε να μας αποστείλετε τα σχετικά αναλυτικά στοιχεία έως την 13η Μαρτίου 2015 στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@loutraki.gr

Με εκτίμηση,

Αναστάσιος Σακελλαρίου

Αντιδήμαρχος

Share

3 Comments on Σύνταξη Αθλητικού Δημοτικού Χάρτη του Δήμου Λουτρακίου – Τι είναι αυτό και σε τι χρησιμεύει;

  1. ΠΕΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΟΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ

  2. Ποιός θα τον κάνει τον αθλητικό χάρτη και μετά τι θα τον κάνετε κύριε Αντιδήμαρχε τον χάρτη;

  3. Να βάλετε και το paintball σαν δραστηριότητα μην το παραλείψετε

Leave a Reply

Your email address will not be published.