Σύσκεψη Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου (LTO) και Μελών της Διοίκησης και των Στελεχών της Λουτράκι ΑΕ.

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΕ ΟΤΑ Γ. ΛΕΚΚΑ 24 ΛΟΥΤΡΑΚΙ 20300

 Τετάρτη, 11 Απριλίου 201

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στα πλαίσια των συνεχιζόμενων ενεργειών για την καλύτερη και αποδοτικότερη συνεργασία του Υδροθεραπευτηρίου (Loutraki Thermal Spa) με τις τουριστικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, πραγματοποιήθηκε την 11/04/2012 ευρεία σύσκεψη στα Γραφεία της Τουριστικής Λουτρακίου ΑΕ ΟΤΑ, μεταξύ των Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου (LTO) και Μελών της Διοίκησης και των Στελεχών της Λουτράκι ΑΕ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα, όπου μέσα από μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων όλων των συμμετεχόντων, συζητήθηκαν θέματα στενότερης συνεργασίας μεταξύ των Τουριστικών Επιχειρήσεων και του Loutraki Thermal Spa, στα πλαίσια της καλύτερης προώθησης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

Από την πλευρά της Τουριστικής Λουτρακίου ΑΕ, πραγματοποιήθηκε διεξοδική ενημέρωση σε θέματα που άπτονται της τιμολογιακής – εμπορικής πολιτικής της επιχείρησης για το έτος 1012, αναπτύχθηκε αναλυτικά η πολιτική εκπτώσεων και τέθηκαν προτάσεις που αφορούν τρόπους περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ του Loutraki Thermal Spa με τα συνεργαζόμενα Τουριστικά Γραφεία και τις Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας. Ακολούθησε αναλυτική ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, σχετικά με το πρόγραμμα ενεργειών δημοσιότητας και ανάλογων δράσεων που άπτονται θεμάτων προβολής και διαφήμισης του Loutraki Thermal Spa, που θα υλοποιηθεί για την εσωτερική αγορά και τις αγορές του εισερχόμενου τουρισμού.

Τέτοιες συναντήσεις και ανάλογες προσπάθειες με Τουριστικούς Φορείς του Δήμου μας, θα πραγματοποιηθούν και στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, με γνώμονα τον καλύτερο συντονισμό ενεργειών για την προώθηση του Loutraki Thermal Spa και  του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας επί του συνόλου, μέσα από τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες που επικρατούν το διάστημα αυτό.

 

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.