Τα λάθη στο φλερτ που πρέπει να αποφύγουν οι άντρες

Είστε στο μπαρ. Την κοιτάτε, σας ψιλοκοιτάζει. Την κερνάτε σφηνάκια, της πιάνετε την κουβέντα. Της αραδιάζετε ένα σωρό χαζομάρες και εν τέλει καταλήγετε για ακόμα μια φορά μόνος, εσείς και ο… πόνος σας.

Θα είμαστε ειλικρινείς. Δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας όσον αφορά την έκβαση ενός φλερτ μεταξύ των δύο φύλων. Και όποιος σας την πουλήσει, μάλλον σας κοροϊδεύει κατάμουτρα. Όμως μαθαίνοντας από τα λάθη σας, μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας την επόμενη φορά. Δείτε μερικά από τα συνηθέστερα λάθη που κάνουν οι άντρες στην προσπάθεια να… κυνηγήσουν την αιθέρια ύπαρξη και φροντίστε να μην τα επαναλάβετε.

Εστιάζετε σε εκείνη όχι σε εσάς

Συχνά, οι άνδρες επικεντρώνονται περισσότερο στο πώς θα αντιδράσει μία γυναίκα παρά στο πώς θα δράσουν εκείνοι. Σίγουρα, θα πρέπει να έχετε κατά νου την ενδεχόμενη αντίδραση μίας γυναίκας έτσι ώστε να είστε έτοιμοι να απαντήσετε σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένατε. Ωστόσο η υπερβολική έμφαση σε αυτό θα σας κάνει να παραλύσετε και θα σας κοστίσει ακριβά. Ομοίως αποφύγετε τις υποθέσεις και τα σενάρια και αποβάλετε το άγχος.

Δεν έχετε αυτοπεποίθηση

Όταν προσεγγίζετε μία γυναίκα μην αντιμετωπίζετε τον εαυτό σας ως κατώτερο επειδή είστε single. Άλλωστε το ίδιο είναι και εκείνη (ας ελπίσουμε). Αισθανθείτε ότι είστε αντάξιος της προσοχής της και ότι σας δίνεται μία ευκαιρία να παίξετε το πιο ευχάριστο παιχνίδι: αυτό της αποπλάνησης. Αντιμετωπίστε το φλερτ σαν μία ευκαιρία κοινωνικοποίησης, η οποία σας δόθηκε και σας αξίζει και τότε η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει.

Φοβάστε την απόρριψη

Μη φοβάστε την απόρριψη. Αν δεν προσπαθήσετε δεν θα αποτύχετε αλλά ούτε και θα επιτύχετε. Όσες περισσότερες απόπειρες κάνετε, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχετε να καταφέρετε αυτό που θέλετε. Απλά μαθηματικά. Ακόμη κι αν απορριφθείτε ποτέ μην το παίρνετε προσωπικά. Μπορεί η συγκεκριμένη γυναίκα να είχε μία κακή μέρα, να τσακώθηκε στη δουλειά, να είχε μία κακή προηγούμενη εμπειρία από τη σχέση της, να είναι δεσμευμένη, να βιάζεται ή ακόμα να είναι ομοφυλόφιλη.

in2life.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.