Τι απέγινε ο Πάνος Μπεγλίτης αφού έφυγε από Υπουργός. Διαβάστε τι απέγιναν και άλλοι πρώην υπουργοί και βουλευτές

Μπορεί η ανεργία να χτυπάει κόκκινο στη χώρα μας όμως για τους πρώην υπουργούς και βουλευτές αυτό δεν είναι πρόβλημα. Οι περισσότεροι πολιτικοί που δεν κατάφεραν να επανεκλεγούν έχουν ήδη βρει δουλειά.

Ένας πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ο Πάνος Μπεγλίτης, δεν πρέπει να αγωνιά για το πως θα βγαλει τα προς το ζην καθώς έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες να επιστρέψει στο Υπουργείο Εξωτερικών και συγκεκριμένα στο διπλωματικό σώμα που εργαζόταν πριν ασχοληθεί με την πολιτική.

Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα του Onalert που σας παραθέτουμε επιστρέφει στο διπλωματικό σώμα ο Μπεγλίτης

Επιστρέφει στο διπλωματικό σώμα ο ΜπεγλίτηςΣύμφωνα με πληροφορίες του Onalert ο πρώην ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης έχει ξεκινήσει τς διαδικασίες για να επιστρέψει στο διπλωματικό σώμα το οποίο είχε “εγκαταλείψει” όταν άρχισε να ασχολείται ενεργά με τη πολιτική και το ΠΑΣΟΚ.
Η επιστροφή δεν μπορεί να θεωρείται βέβαιη,αλλά είναι η πρωταρχική του επιλογή. Ο Μπεγλίτης μετά από τη “θυελλώδη” θητεία του ως ΥΕΘΑ ,δεν κατόρθωσε να εκλεγεί βουλευτής στη Κορινθία,λόγω όμως της πανελλαδικής καταβαράθρωσης του ΠΑΣΟΚ. Στο οποίο ΠΑΣΟΚ με πρόεδρο ο Βενιζέλο,δύσκολα θα έχει το μέλλον που είχε πιστέψει ότι θα είχε όταν παντοδύναμος ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου.Συνεπώς η επιστροφή στη διπλωματία -την τέχνη της οποίας είχε ξεχάσει ως ΥΕΘΑ- αποτελεί προς το παρόν μονόδρομο.

Χαρακτηριστικό και πιο πρόσφατο παράδειγμα ο Γιώργος Ανατολάκης, πρώην βουλευτής με το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη, μεταπήδησε στη ΝΔ οπου στις προσφατες εκλογές δεν καταφέρε να μαζέψει αρκετούς σταυρούς και έτσι προορίζεται (οπως ακούγεται) για πρόεδρος του ΟΑΚΑ.

Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη επέστρεψε στην έδρα των Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι έτοιμη να μεταλαμπαδεύσει στους φοιτητές τις γνώσεις της.

Ο πρώην Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος επέστρεψε στα ακαδημαϊκά του καθηκοντα στην Αγγλία  καθώς είναι καθηγητής Πολιτικής και Οικονομίας της Υγείας στην London School of Economics.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά πρώην βουλευτής Εύα Καϊλή την οποία ένα φεγγάρι είδαμε στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων στο Μega, ανέλαβε σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zappit το τμήμα Διεθνών Σχέσεων στον όμιλο DEMCO του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά.

Ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόππαπας επέστρεψε σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit στην οργανική του θέση στη Εθνική Τράπεζα.

Η πρώην βουλευτής Άρια Αγάτσα αφού μπήκε στη Βουλή με το ΠΑΣΟΚ αυτομόλησε στις προσφατες εκλογές στο γαλάζιο στρατόπεδο, φωτογραφήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά όμως δε κατάφερε να εκλεγεί και έτσι επέστρεψε στην ΕΡΤ όπου παρουσιάζει τα αθλητικά στα δελτία ειδήσεων.

Η αθάνατη ατάκα “άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις στα τάρταρα” της αδελφής του Λάμπρου Κωνσταντάρα στην ταινία “ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι” φαίνεται πως δεν ισχύει για τους πρώην πολιτικούς.

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.