Το θαύμα της σωτηρίας ενός καρδιοπαθή χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του ΕΚΑΒ σε Video στο Youtube

8880_350_315_320_210
Το βίντεο που ανέβηκε στο youtube έχει κάνει χιλιάδες ”κλικ” από χρήστες που παρακολουθούν τις προσπάθειες που κάνουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ…

Στο βίντεο που κάνει το γύρο των social media, βλέπουμε ένα μικρο δείγμα της καθημερινότητας και της δουλειάς του Ε.Κ.Α.Β. που γίνεται σε όλη την Ελλάδα από τους διασώστες του. Οι υπάλληλοι καταφέρνουν να επαναφέρουν σε λειτουργία την καρδιά 65χρονου άνδρα στη Θεσσαλονίκη που υπέστη ανακοπή και σωριάστηκε στο δρόμο.

Στην περιγραφή του βίντεο αναφέρεται: «Μετά από 45 πιεστικά λεπτά (για εμάς που ήμασταν στο σημείο) οι προσπάθειες μας απέδωσαν… Τα σημάδια ζωής στον 65χρονο εμφανίστηκαν… Η καρδιά επανήλθε σε λειτουργία… Παρελήφθη και παραδόθηκε στα ΤΕΠ στο Τμήμα Αναζωογόνησης από όπου και μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πλήρωμα του Α2 στο συνάδελφο με τη Διασωστική Μηχανή (ΜΡ1) και φυσικά την Γιατρό μας και το ζευγάρι μου στην δουλειά για την άψογη και άκρως επαγγελματική τους αντιμετώπιση στο περιστατικό αυτό. Ο Θεός να βάλει το χέρι του και να έχει αίσιο τέλος αυτή η περιπέτεια του άτυχου (τυχερού) 65χρονου».

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=r81otcbvdgs]

Πηγή: Newsit.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.