Το Kama Sutra σε ειδική έκδοση 3D για Smartphone και Tablet

Το Κάμα Σούτρα σε ειδική έκδοση 3D για Smartphone και Tablet

Οι χρήστες της νέας έκδοσης του Κάμα Σούτρα για Smartphone και Tablet θα μπορούν να αλλάζουν αν θέλουν την εμφάνιση των πρωταγωνιστών των σκηνών.
Στους ραγδαίους ρυθμούς της τεχνολογικής εξέλιξης έφθασε η ώρα και για τον εκσυγχρονισμό του «Κάμα Σούτρα» του κλασικού εικονογραφημένου εγχειριδίου του σεξ, που γράφτηκε πριν από 2.000 χρόνια.

Οι εικονογραφημένες ερωτικές πράξεις με τη βοήθεια της τεχνολογίας έγιναν ολογράμματα, που μπορούν να εμφανίζονται στις οθόνες των Smartphone και Tablet, με τέτοιο τρόπο ώστε ο χρήστης να μπορεί να έχει ολοκληρωμένη εικόνα της συγκεκριμένης στάσης και από όποια γωνία, επιθυμεί.

Η νέα εξελιγμένη εφαρμογή διαθέτει και νέα διασκευή των κειμένων που βασίζονται στη φιλοσοφία των Ινδουιστών και πιστεύεται ότι γράφτηκαν πριν από δύο χιλιετίες.

«Για περισσότερο από 2.000 χρόνια τα ζευγάρια στρέφονταν στο Κάμα Σούτρα για να το συμβουλευτούν και να καθοδηγηθούν ώστε να βελτιώσουν την ερωτική τους ζωή. Ωστόσο, ορισμένες στάσεις δεν γίνονταν εύκολα κατανοητές. Αυτά μέχρι χθες τώρα όλα γίνονται πιο εύκολα» υποστηρίζει ο εκδότης της αναβάθμισης του Κάμα Σούτρα ώστε να συμβαδίζει με τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα, Χέιζελ Κόσιον.

Η εφαρμογή για  Smartphone και Tablet περιλαμβάνει 69 στάσεις και επιτρέπει στους χρήστες να επεμβαίνουν και στα μοντέλα που αναπαριστούν την ερωτική πράξη, αλλάζοντας τα μαλλιά, το χρώμα του δέρματος, ακόμη και τη μουσική υπόκρουση.

Το Κάμα Σούτρα θεωρείται ευρέως ως η πρώτη Σανσκριτική μελέτη για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα και μεταφράστηκε για πρώτη φορά στα αγγλικά το 1883.

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.