Τραγελαφικό! Νοσηλευτές πήγαν σε ασθενή με αναπνευστήρα τούρτα με κεράκια για να τα σβήσει για τα γενέθλιά της [Video]

Τα γενέθλια είναι μια μέρα ξεχωριστή για τον κάθε άνθρωπο πολύ περισσότερο για εκείνον που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σίγουρα είναι σπουδαίο να του χαρίζει κάποιος αγάπη και θαλπωρή και να μοιράζεσαι μαζί του τη χαρά για αυτή την ιδιαίτερη ημέρα.
Έτσι σκέφτηκε το ιατρικό προσωπικό που ήταν στη βάρδια της κυρίας Αθανασίας που νοσηλεύεται με κορονοϊό στην εντατική και την Παρασκευή είχε τα 64α γενέθλιά που τα πέρασε στο κρεβάτι της νοσηλείας που βρίσκεται σε διάδρομο.

 Το νοσηλευτικό προσωπικό λοιπόν έκανε έκπληξη με δύο διαφορετικά γλυκά με κεράκια, της τραγούδησαν και της ευχήθηκαν να φύγει γρήγορα γερή από το νοσοκομείο.

Και θα λέγαμε οκ μπράβο τους, αν όλο αυτό δεν το τραβούσαν βίντεο για να το δείξουν αλλά το έκαναν απλά για να δώσουν χαρά σε μία ασθενή τους.
Μόνο που έτσι όπως το είδα ένιωσα ότι όλο αυτό ήταν μια παράσταση για το κοινό, ότι ήθελαν να γίνουν διάσημοι μιας και έγινε must το επάγγελμά τους μετά την αλλόκοτη τάση να τους χειροκροτούμε κάθε τρεις και λίγο.

Σίγουρα η κυρία Αθανασία χάρηκε για την έκπληξη, όμως υποθέτω ότι προβληματίστηκε όταν της έφεραν την τούρτα με τα κεράκια που δεν μπορούσε να σβήσει αφού φοράει αναπνευστήρα. Τι ωραίο συναίσθημα να σου φέρνουν δυο παστάκια με δέκα κεράκια και να σου θυμίζουν ότι δεν μπορείς να σβήσεις τα κεράκια επειδή φοράς αναπνευστήρα.
Γνωρίζω ότι ειναι αγένεια να υποδεικνύεις σε κάποιον ότι είναι αγενής, όμως αυτό που τρέχουμε να βαφτίσουμε καλοσύνη τη διάθεση για προβολή αψηφώντας τη στοιχειώδη αίσθηση τακτ είναι ένα καλό παράδειγμα προς αποφυγή.

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.