Τρελή απήχηση στο Διαδίκτυο η γέννηση του βασιλικού βρέφους στο Λονδίνο

Η ανακοίνωση χθες το απόγευμα της γέννησης του βασιλικού βρέφους στο Λονδίνο προκάλεσε φρενίτιδα μηνυμάτων στο Διαδίκτυο, με τουλάχιστον 25.300 μηνύματα να καταγράφονται ανά λεπτό στο Twitter κατά την κορύφωση της κινητικότητας στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, στοιχείο που δείχνει το τεράστιο ενδιαφέρον του κόσμου για το συγκεκριμένο γεγονός, ανακοίνωσε το Twitter.

“Η λέξη κλειδί ‘βασιλικό μωρό’ χρησιμοποιήθηκε τουλάχιστον 900.000 φορές” από τη στιγμή που η Κάθριν, η δούκισσα του Κέμπριτζ, εισήχθη χθες το πρωί στο μαιευτήριο Σεν Μέρι της βρετανικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με το Twitter.

Και η κορύφωση των συνομιλιών στο Twitter για το θέμα αυτό καταγράφηκε στις 20:37 τοπική ώρα (22:37 ώρα Ελλάδος) μερικά λεπτά μετά την ανακοίνωση της πολυαναμενόμενης γέννησης, με περισσότερα από 25.300 μηνύματα το λεπτό.

Στο Κλάρενς Χάουζ, η γραμματεία του βασιλικού ζεύγους μετείχε στη διαδικτυακή φρενίτιδα αναρτώντας νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο Twitter και το Facebook την είδηση της εισαγωγής της Κέιτ στο μαιευτήριο, κατόπιν την ανακοίνωση της γέννησης του αγοριού, μια είδηση που αναμεταδόθηκε τουλάχιστον 15.000 φορές.

Η Κέιτ γέννησε χθες στις 16:24 τοπική ώρα ένα αγοράκι βάρους 3,8 κιλών, το οποίο θα είναι τρίτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου.

Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ πέρασαν τη νύχτα στο μαιευτήριο μαζί με το μωρό τους που είναι καλά.

Πηγή: newsit.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.