Ο Δήμαρχος Λουτρακίου Αγ.Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης στο tvtv…

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου Αγ.Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης πιστός στο ραντεβού του βρέθηκε στο στούντιο του Καφέ Ελληνικών στον L-Radio την Παρασκευή το μεσημέρι φιλοξενούμενος του Κώστα Αντωνίου.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΔΡΩΝ[youtube=http://youtu.be/jC5wL3uF7XM](Λόγω τεχνικού προβλήματος στον server του L Radio 875 μεταδίδεται το τελευταίο κομμάτι της συζήτησης, αν αποκατασταθεί το πρόβλημα σύντομα, θα μεταδοθεί ολόκληρη η συζήτηση)

Ο Δήμαρχος δηλώνει έτοιμος για την κάθοδο του στις επόμενες εκλογές, μιλά για αυτούς που έφυγαν ή έδιωξε από την παράταξη, αναφέρεται στον πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και για το Μυστικοσύμβουλο(?) βεβαιώνοντας ότι δεν υπάρχει αλλά και στο Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου.

Μιλά για την καθημερινότητα αλλά και για τις μελέτες που ετοιμάζονται για το SPA και το εργοστάσιο της pepsi.

Ακούστε και για το καρναβάλι του 2013 που θα γίνει χωρίς την παρουσία αρμάτων αλλά με τη συμμετοχή των Δημοτών αλλά και του “Χώρου Τυχερών Παιγνίων” στο Δήμο.

Καλή Ακρόαση…

Share

1 Comment

  1. Μπράβο στο πολίτη επιχειρηματία για τη χορηγία προς αποκατάσταση φωτισμού στην είσοδο της πόλης. Σε διαφορετική περίπτωση ακόμη στο σκοτάδι θα είμαστε.Τόσο μεγάλο το ενδιαφέρον του κ.Δημάρχου;;;Γιατί κύριε Κώστα Αντωνίου ΄΄χάιδευες αυτιά΄΄ και δεν ρώτησες το Δήμαρχο μετά από τόσες απευθείας αναθέσεις δεν βρήκες τη φόρμουλα και για το φωτισμό της εισόδου μέσα σε λίγες μέρες από την κλοπή των καλωδίων;;;Κύριοι των Μ.Μ.Ε έχετε ευθύνες γιατί συντηρείτε καθεστωτικές αντιλήψεις σε βάρος των πολιτών και του τόπου γενικότερα……Θα σας χάσουμε και από το δημοτικό συμβούλιο για κάποιο χρονικό διάστημα………έτσι να χαρεί λίγο ο δήμαρχός σας…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.