Τώρα: Σύσκεψη υπό τον Αβραμόπουλο για την Σύνοδο Κορυφής. Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να ταξιδέψει, Περαστικά του και περαστικά μας

 Μια βδομάδα ακινησία σύστησαν οι γιατροί στον Πρωθυπουργό και έτσι η χώρα στη Σύνοδο Κορυφής στα τέλη της εβδομάδας θα θα εκπροσωπηθεί από αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον υπουργό Εξωτερικών. Το ελληνικό κλιμάκιο συνεδριάζει ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα ενόψει της κρίσιμης Συνόδου για τη χώρα.

“Είμαι κατηγορηματικός: Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να ταξιδέψει.” είπε ο θεράπων ιατρός του Α. Σαμαρά και έτσι από χθες πάρθηκε η απόφαση να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ως επικεφαλής κλιμακίου που θα συγκροτείται από τον απερχόμενο υπηρεσιακό υπουργό Οικονομικών, Γ. Ζανιά, τον υπουργό Ανάπτυξης και Υποδομών Κωστή Χατζηδάκη και τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρα.

Η κατάσταση του Πρωθυπουργού είναι αρκετά σοβαρή. Το τραύμα στο μάτι αποδείχθηκε πιο βαρύ απ’ ότι αρχικά είχε υπολογιστεί και ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας ο Α. Σαμαράς αναμένεται να λάβει εξιτήριο, θα πρέπει να παραμείνει σε ακινησία για μια εβδομάδα.

Περαστικά του και περαστικά μας

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.