Υποδοχή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τζούντο στο κλειστό Γυμναστήριο Αγ. Θεοδώρων

Δ.Τ.τζουντο

Ο Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, σας ενημερώνει ότι το Σαββατοκύριακο 1-2 Δεκεμβρίου 2012, θα  διοργανώσει  στο κλειστό γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων,  το  Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα  Τζούντο Ανδρών – Γυναικών. Ώρα  έναρξης  των  αγώνων  10.00 π.μ. .

Το Τζούντο, εκτός από άθλημα και πολεμική τέχνη, σήμερα έχει γίνει και ολυμπιακό αγώνισμα. Είναι παλιά ιαπωνική πολεμική τέχνη και μία μορφή σύγχρονης πάλης, η οποία ήρθε στη χώρα μας μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι τεχνικές του, είναι δηµιουργηµένες και προσαρµοσµένες στις δυνατότητες τις οποίες προσφέρει η ειδική στολή του αθλήµατος που µοιάζει µε το ιαπωνικό kimono. Η φιλοσοφία του αθλήματος, υπερβαίνει την έννοια του ανταγωνισµού, αναγνωρίζοντας τη σηµασία του συναγωνισµού και της ευγενούς άµιλλας.

Ο Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων στηρίζοντας σταθερά, τη διοργάνωση (καθιερωμένων και μη) αθλητικών διοργανώσεων στο Δήμο μας, σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά τους αγώνες Τζούντο, οι οποίοι απαιτούν τον καλύτερο έλεγχο των σωµατικών και ψυχικών ικανοτήτων από τους αθλητές τους .

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.