Φεστιβάλ κιθάρας All That Guitar…Όλα αυτά είναι κιθάρα! Λουτράκι 3-5 Ιουλίου 2015

φεστιβαλ κιθαρας λουτρακιAll That Guitar…Όλα αυτά είναι κιθάρα!

Τόσα είδη κιθάρας. Κλασική, φλαμένκο, ακουστική, ηλεκτρική… Και σε κάθε είδος τόσες παραλλαγές. Όλα όμως είναι κιθάρα!
Τόσα είδη μουσικής. Είδη τα οποία δημιουργήθηκαν και βασίστηκαν πάνω σε ένα όργανο. Είδη διαφορετικά μεταξύ τους αλλά με ένα κοινό χαρακτηριστικό. Την κιθάρα!

Το 1ο Φεστιβάλ Κιθάρας Λουτρακίου φιλοδοξεί στις τρεις μέρες του να ενώσει αυτές τις μουσικές και τον κόσμο τους. Να συνδιαλαγούν οι “διαφορετικές” προσεγγίσεις και νοοτροπίες και να γίνουν όλα ένα για την μουσική και την κιθάρα. Τρεις μέρες γεμάτες από μουσικές εμπειρίες μέσα από συναυλίες, σεμινάρια και διαλέξεις από κορυφαίους στο είδος τους Έλληνες κιθαριστές. Εκθέσεις κατασκευαστών κιθάρας και βέβαια ένα παράθυρο στους νέους με συναυλία των διακεκριμένων μαθητών των σεμιναρίων και νέων κιθαριστών που σίγουρα θα πρωτοστατήσουν τα επόμενα χρόνια στην κιθαριστική μουσική σκηνή.

Το 1ο Φεστιβάλ Κιθάρας Λουτρακίου επιθυμεί να γίνει θεσμός σ’ αυτή την μαγευτική πόλη συνδυάζοντας έναν από τους πιο όμορφους και γνωστούς παραθεριστικούς προορισμούς με την γνώση και την καλλιτεχνική δημιουργία. Όλος ο κόσμος της κιθάρας είναι εδώ. Σας ευχόμαστε να τον απολαύσετε!

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής

Γιώργος Μπεχλιβάνογλου
[spiderpowa-pdf src=”http://tvtv.gr/wp-content/uploads/2015/05/All-that-guitar-Αφίσα.pdf”]All that guitar Αφίσα
[spiderpowa-pdf src=”http://tvtv.gr/wp-content/uploads/2015/05/All-That-Guitar-Ενημερωτικό-2.pdf”]All That Guitar Ενημερωτικό-2
Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.