Ψινάκης προς Καμίνη: Εγώ μπορώ να φέρω και το CNN – VIDEO. Εμείς εδώ μόνο τον Αντ1 μπορούμε να έχουμε για την προβολή του Δήμου.

 Τι πρότεινε ο Ψινάκης στον Καμίνη για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας.

Οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας έχουν αποκτήσει άλλον αέρα, πιο κοσμοπολίτικο, από τότε που μετέχει σε αυτό ο Ηλίας Ψινάκης.

Ετσι και σήμερα,  ο πασίγνωστος μάνατζερ, υπέρκομψος όπως πάντα, προσήλθε στην Κοτζιά κομίζοντας προτάσεις για την πρόωθηση του ελληνικού τουρισμού.

Σου λέει ο τετραπέρατος Ηλίας, αφού έρχονται που έρχονται τόσοι διάσημοι από τα πέρατα του κόσμου για διακοπές στα ελληνικά νησιά, (πολλοί από αυτούς είναι προσωπικοί του φίλοι), γιατί δεν τους βάζουμε μπροστά στην Ακρόπολη να μας λένε και λίγα λόγια για την υπέροχη χώρα μας; “Εγώ μπορώ να σας φέρω μέχρι και το CNN” πρόσθεσε, πρόταση που είδε με καλό μάτι ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=CR8u3fMcE6M]

tvtv:Μη συγκρίνουμε ανόμοιες επιρροές και ανόμοια οικονομικά, αλλά δεν μπορούμε και να μη ζηλέψουμε όταν ακούμε για τέτοια μεγαλεία, ενώ εδώ στο Δήμο η διαφήμιση περιορίζεται στην καλύτερη περίπτωση στην προβολή στον ΑΝΤ1,πράγμα και αυτό ανταποδοτικό (απ’ ότι φημολογείται).

Πηγή: newsit.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.