Όταν εκφράζεται Ένας αγανακτισμένος πολίτης θεωρούμε χρέος μας να δημοσιεύσουμε την επιστολή του στο blog μας

Απλή Λογική

Το κόμμα της χρυσής αυγής:
θαυμαστές του Χιτλερισμού – Ναζισμού τα μέλη του οποίου δολοφόνησαν εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο μεταξύ των οποίων και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες. Επίσης θαυμαστές της χούντας των συνταγματαρχών, τους προδότες του Ελληνικού λαού που βασάνισαν και φυλάκισαν χιλιάδες Δημοκράτες τη περίοδο 1967 – 1974. Αν τους έδινε τη δύναμη ο Ελληνικός λαός θα γέμιζαν τις φυλακές και θα εξόριζαν και θα βασάνιζαν στα ξερονήσια χιλιάδες Δημοκρατικούς Έλληνες πολίτες που έχουν κάνει αμέτρητες θυσίες και έχουν δώσει μεγάλες μάχες για την εδραίωση της Δημοκρατίας στη χώρα μας. Επίσης και με τη υποψία και μόνο ότι ένας πολίτης μπορεί να έχει μερικές αριστερές σκέψεις, δεν θα δίσταζαν στο παραμικρό να τον ξυλοφορτώσουν (κατά την προσφιλή τους τακτική) και να τον φυλακίσουν για να τον συνετίσουν.

Το κόμμα του Λάος:
Το κόμμα που είναι διατεθειμένο να κάνει τα πάντα προκειμένου να αρπάξει ένα κόκαλο εξουσίας. Γι’αυτό το λόγο άλλωστε μια κλείνει το μάτι στη νέα δημοκρατία και μια στο πασοκ. Ας μη ξεχνάμε ότι ο κ. Καρατζαφέρης αποφάσισε να ψηφίσει ΝΑΙ στο πρώτο μνημόνιο και στο Δεύτερο έκρινε τη τελευταία στιγμή ότι δεν πρέπει να συμμετέχει διότι έτσι νόμιζε ότι οι πολίτες θα του δίνανε συγχωροχάρτι και τελικά θα τον επιβράβευαν με περισσότερους ψήφους. Έχουν γνώση όμως οι φύλακες,

Το κόμματα ΝΔ&Πασοκ:
Τα κόμματα που από το 1974 έως σήμερα έχουν υπηρετήσει με συνέπεια την ολιγαρχία και πλουτοκρατία όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμια. Όλες αυτές τις δεκαετίες έχουν εμπλακεί σε εκατοντάδες πολιτικά και οικονομικά σκάνδαλα με αποτέλεσμα να λεηλατήσουν το Δημόσιο χρήμα και να βάλουν στην τσέπη τους δισεκατομμύρια ευρώ προς ίδιον όφελος.
Τα κόμματα αυτά οδήγησαν κυριολεκτικά τον Ελληνικό λαό στη φτώχεια και την εξαθλίωση ψηφίζοντας και υπογράφοντας τα μνημόνια της ντροπής που ακόμα και τώρα αντηχεί στα αυτιά μας η φράση της υποτέλειας και της υποταγής, εξερχόμενη από τα στόματα των δύο μεγάλων ηγετών Αντώνη Σαμαρά – Ε. Βενιζέλου και των βουλευτών τους “ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ” για να φτάσουν τελικά τη χώρα στα πρόθυρα της ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας και να δώσουν τη χαριστική βολή στον Ελληνικό λαό. Κατά τη γνώμη μου είναι αδύνατον να βρεθεί έστω και ένας λογικός άνθρωπος που θα ξαναπιστέψει ότι αυτά τα πολιτικά κόμματα (νδ&πασοκ) με αυτούς τους ηγέτες ,κόπτονται για τη Σωτηρία της Πατρίδας.

Το κόμμα της ΔΗΜΑΡ:
Το νεοσύστατο κόμμα που ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα συμπορευτεί με την αριστερά ή με την κεντροδεξιά. Ειλικρινά εύχομαι να βρει σύντομα το δρόμο του.

Το κόμμα του ΚΚΕ.
Αδυνατώ να κατανοήσω την άρνηση του να συμμετέχει στο σχηματισμό μιας Αριστερής κυβέρνησης. Πιστεύω ότι αυτή η χρονική στιγμή είναι η ιδανικότερη για να γίνει αυτό το μακροχρόνιο όνειρο πραγματικότητα και να δείξει επιτέλους και η Αριστερά τις δυνατότητές της.
Η ιστορία μας έχει διδάξει ότι όλα τα δικαιώματα κατακτώνται με αγώνες και μεγάλες μάχες, το να επιδιώκεις να είσαι πάντα στην αντιπολίτευση προσφέρει ελάχιστα πράγματα γιατί άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον της χώρας με τα γνωστά αποτελέσματα.

Το Κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ:

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δημιουργήθηκε χθες. Είναι ένα κόμμα που έχει δώσει μεγάλες μάχες μέσα και έξω από τη βουλή για να υπερασπίζεται με συνέπεια τα δικαιώματα των εργαζομένων και το συμφέρον της χώρας προς όλες τις κατευθύνσεις .Είναι το μόνο κόμμα που ότι έλεγε και έπραττε πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου, ακριβώς τα ίδια δηλώνει και σήμερα. Είναι το κόμμα πού τόλμησε από την αρχή να ταχθεί σταθερά, συνειδητά και χωρίς κανένα δισταγμό ενάντια στο μνημόνιο. Είχε προειδοποιήσει από την πρώτη στιγμή το Ελληνικό Λαό ότι τα ελληνικά συντηρητικά κόμματα σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους ηγέτες έπαιζαν οικονομικά παιγνίδια πάνω στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών και επίσης είχε επισημάνει καθαρά τις ολέθριες οικονομικές συνέπειες που θα επέφερε η ψήφιση των μνημονίων. Είναι το μόνο κόμμα που θα πρέπει να ψηφιστεί από τον Ελληνικό Λαό γιατί αξίζει πραγματικά να του δοθεί η ευκαιρία να αποδείξει στη πράξη αυτά που πιστεύει.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την φιλοξενία σας,
Ένας αγανακτισμένος πολίτης ,
Γεωργόπουλος Αναστάσιος

Share

3 Comments

  1. ΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛ ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ.

  2. Καλή ερώτηση με απάντηση που χρειάζεται ανάλυση, θα το κάνουμε ευθύς αμέσως.

Leave a Reply

Your email address will not be published.