Good Morning (Ambassador of ) Vietnam. Η ξενάγηση του Πρέσβη του Βιετνάμ στον Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων

Ambassador of VietnamΣτα πλαίσια της επίσκεψης του Πρέσβη του Βιετνάμ κ. Μπιν Βου, στην Κορινθία, πραγματοποιήθηκε συνάντηση τη Δευτέρα 8/10/2012 σε πολύ εποικοδομητικό κλίμα, μεταξύ του Πρέσβη, του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Γιώργου Δέδε, του Βουλευτή Κορινθίας κ. Χρήστου Δήμα, του Δημάρχου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων κ. Κώστα Λογοθέτη και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιάννη Κακούρου, με σκοπό την ξενάγηση του Πρέσβη, στις εγκαταστάσεις του Loutraki Thermal Spa, στον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου (παρουσία του προσωπικού της

Αρχαιολογικής Υπηρεσίας) και στη Λίμνη της Βουλιαγμένης, όπου ενημερώθηκε για τη σημασία και το ρόλο του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων στην Τουριστική Ανάπτυξη της Κορινθίας.

Η ατζέντα της συζήτησης αφορούσε σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης και οικονομίας δεδομένης της ολοένα αναπτυσσόμενης οικονομίας του Βιετνάμ και το ενδιαφέρον της για την Ελληνική αγορά, αλλά και σε πληροφορίες για την παρούσα κατάσταση στην περιοχή, τις τάσεις στον παγκόσμιο τουρισμό και τις μεθόδους ανάπτυξης σύγχρονων τρόπων προβολής και προώθησης του τουριστικού μας προϊόντος, στην κατεύθυνση της περαιτέρω συνεργασίας αλλά και αδελφοποίησης του Δήμου μας με το Βιετνάμ.

Δεδομένης της παράδοσης της χώρας του Βιετνάμ στις τεχνικές της αναζωογόνησης, της χαλάρωσης αλλά και της ευεξίας του σώματος με θεραπείες και περιποιήσεις, έγινε ιδιαίτερη παρουσίαση των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών του Thermal Spa, αναδεικνύοντας έτσι τη ζωογόνο δύναμη του Ιαματικού νερού Λουτρακίου αλλά και τη σημασία του Ιαματικού Τουρισμού.

Share

6 Comments

  1. Ο ΚΑΚΟΥΡΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΛΕΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΙ !!!

  2. Το γνωρίζουμε. Δεν καταλαβα γιατι νομιζετε οτι δεν το γνωριζουμε. Αυτο που διαβασατε ειναι δελτιο τυπου του Δημου, οπως ακριβως μας το εστειλαν. Με την ευκαιρια να σημειωσουμε οτι κανενας εκπροσωπος του Δημου δεν μπορει να εχει την απαιτηση να γνωριζουμε οτι ο κ Κακουρος ανελαβε Αντιδημαρχος επειδη πολυ απλα δεν ενημερωσε επισημα τουε δημοτες. Εμεις αγαπητε παντως επαναλαμβανω οτι το γνωριζαμε οπως και καποιοι αλλοι φυσικα. Προς τι λοιπον οι κορωνες

  3. Αγαπητό tvtv είναι εντυπωσιακή η αγωνία κάποιου να σας διορθώσει.
    Βέβαια ισως θα έπρεπε να “επιπλήξει” τον υπεύθυνο που ανήρτησε στις 12 Οκτωβρίου, την απόφαση Δημάρχουν που εχει ισχυ απο 3 Οκτωβρίου!

  4. Απορία … ποιός είναι ο κύριος δεξια στη φωτο? Εχει κάποιο ρόλο στο δήμο μας? Τον συνόδευσε στην ξενάγησή του? Δε λέω να βάλει κοστούμι, αλλα να συνοδεύσει και να φωτογραφηθεί με επισκέπτη φορώντας σκισμένο τζην???????? Ποσο δε αν ο επισκέπτης είναι πρέσβης!

  5. Εδώ ο διπλωμάτης είπε στην Μέρκελ “καλά είσαι?” τι περιμένεις μετά απ’ αυτό

  6. Αγαπητο tvtv προφανως ο σχολιαστής των 19:13 αναφέρεται στους συντάκτες του ΔΤ του Δήμου που εξέδωσε το κείμενο που αναρτήσατε. Φαίνεται οτι ένα είδος μυστικοπάθειας έπληξε κάποιους, διότι δεν εξηγείται αλλιως να “διαρρέει” το γεγονός της αποφασης του Δημάρχου και 2 μερες μετά (στις 12 Οκτωβρίου) να δημοσιοποιείται με ανακοίνωση απο το Δήμο η απόφαση του Δημάρχου σχετικά με τους Αντιδημάρχους, με ισχύ απο 3 Οκτωβρίου! Τόσες μέρες τι εκαναν άραγε “εν κρυπτώ”???? Βέβαια πρόκειται για ανασχηματισμό των 50 ημερών, καθώς έχει ισχύ μέχρι τις 31/12

Leave a Reply

Your email address will not be published.