[Video] Γήπεδο η αίθουσα του Δημ. Συμβουλίου για τις επιχορηγήσεις ομάδων και Συλλόγων! Στα ύψη οι τόνοι

Επιχορήγηση Πολιτιστικών και αθλητικών Συλλόγων Λουτράκι 2014

Θέμα που ήταν αναμενόμενο να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων ήταν αυτό με τις επιχορηγήσεις των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας. Ένα θέμα που προσφέρει εύφορο έδαφος για λαϊκισμό. Όλοι οι σύλλογοι είναι καλοί, αλλά κάποιος ίσως καλύτερος, όλοι χρειάζονται χρήματα, αλλά (τι κρίμα) δεν έχουμε, δεν το κόβουμε εμείς το ποσό, αλλά δεν το περνάει ο κακός επίτροπος (αυτό δεν κάνει να το λέμε για να μην τον δυσαρεστήσουμε όμως το λέμε) και άλλα αντίστοιχα. Και φυσικά εκπρόσωποι συλλόγων που παίρνουν τον λόγο για να εξυμνήσουν την προσφορά τους και κατ’ επέκταση να μειώσουν την προσφορά των ανταγωνιστών στον αγώνα για μια θέση στον ήλιο της οικονομικής ενίσχυσης από το ταμείο του Δήμου.

Τον λόγο για λογαριασμό του Ίβυκου πήρε ο πρώην Αντιδήμαρχος και εξέχον μέλος του Συλλόγου Γ. Δέδες που μίλησε για πολιτική βούληση που δεν υπάρχει αναλύοντας πως με τρόπο όχι και τόσο ορθό περνούσαν τις επιχορηγήσεις την προηγούμενη φορά. Η θέση του Δημάρχου Γ. Γκιώνη είναι ότι ο επίτροπος θα το έκοβε όλο το ποσό και στο τέλος δεν θα έπαιρναν ούτε τα 50 000.

Αυτός όμως που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Πρόεδρος του ΑΟ Λουτράκι κος Θ. Καναβός για να ανταλλάξει ειρωνείες με τον πρώην Δήμαρχο και δημ. Σύμβουλο Π. Παύλου, ο οποίος με τη σειρά του έριχνε λάδι στη φωτιά αναφερόμενος στην αξία του συλλόγου και προασπιζόμενος τα συμφέροντα του Ολυμπιακού Λουτρακίου. Στο τέλος ο κος Καναβός φώναζε μέσα στην αίθουσα του συμβουλίου και ο κος Παύλου ήταν σε μια ένταση που σπάνια επιτρέπει στον εαυτό του.
Πάντως η διατύπωσή του ήταν λογική και δίκαιη να μοιραστούν τα χρήματα ομοιόμορφα αλλά και η απορία του προς τον Αντιδήμαρχο κ. Σακελαρίου: γιατί να γίνετε κακοί για ένα χιλιάρικο; (σε σχέση με τον Ίβυκο και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λουτρακίου, όπου ο πρώτος θα πάρει 2.000 ευρώ και ο άλλος 3.000). Η δίκαιη πρότασή του τέθηκε σε ψηφοφορία αλλά πήρε μόνο τη δική του ψήφο. Αντίστοιχα η πρόταση της πλειοψηφίας ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία χωρίς την ψήφο του κ. Παύλου.

Συνολικά μοιράστηκαν 49 χιλ και 698 ευρώ: κατά προσέγγιση 19 500 σε πολιτιστικούς συλλόγους και 30 000 σε αθλητικούς συλλόγους

Πολλά ακόμα θα μπορούσαμε να αναλύσουμε, αλλά προτείνουμε να δείτε τα βίντεο που είναι αντιπροσωπευτικά.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=gttFrIyqirU]

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=4wyHszaRl1I]

Πηγή: tvtv.gr

Share

11 Comments

 1. Ο Ιβυκος πήρε τόσα χρόνια κατά προτεραιότητα καιρός να αλλάξει θέση και να ξεκαβαλίσει το καλάμι

 2. Μην τον συγχίζει μεγάλο άνθρωπο θα πάθει τίποτα και το κρίμα στο λαιμό του !!

 3. Μ’ αρέσει που ζητάτε τη συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων στις εκδηλώσεις. Με τι διάθεση και με τι χρήματα;

 4. Αν δεν τη θέλετε την επιχορήγηση κ. Πρόεδρε να μην την πάρετε! Οι δικαιολογίες για το γήπεδο είναι πολύ άσχετες στη θέση σας δεν θα μιλούσα καθόλου. Που φωνάζετε; Νομίζετε ότι είσαστε στο γήπεδο; Που νομίζετε ότι μιλάτε; Αυτή την παιδία δίνετε στους αθλητές και φιλάθλους;

 5. Μόνο για τα παιδιά της Φιλαρμονικής αισθάνεται ο Δήμαρχος ηθική υποχρέωση; ΓΙατί έτσι; 6.000 για να φυσάνε σε μια φλογέρα; Εεεεελεος! Αλλού πληρώνουν για να μάθουν μουσικό όργανο κι εδώ τους πληρώνετε κι από πάνω και στερείτε τα λεφτά από αυτούς που πραγματικά χρειάζονται υποστήριξη;

 6. ΟΛΟΙ ΠΙΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ? ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ. ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΗ Η΄ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΑΠΟ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.

 7. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ…ΠΟΛΥ ΕΠΑΡΣΗ ΕΧΕΙΣ ΝΕΑΡΕ..ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΣ ΑΝΩΜΑΛΑ.

 8. ΘΩΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ?

 9. 17:03 Φλογέρα φυσάνε στο…χωριό σου και καλό θα ήταν να αφήσεις τα άσχετα σχόλια και να πας να βοσκισεις κάνα πρόβατο…
  Αν και αμφιβάλλω αν είσαι ικανός και γι αυτό (θέλει τέχνη το πρόβατο)

  Ποιός σου είπε πως τα παιδιά της Φιλαρμονικής πληρώνονται;;;
  Οι καθηγητές που τους μαθαίνουν τις…φλογέρες και δεν έχουν πάρει ούτε ευρώ εδώ και τρία χρόνια τι είναι;
  Υπεράνω χρημάτων;;;
  Δεν πρέπει να πάρουν τα δεδουλευμένα;
  Σαν Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ…

 10. ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ?ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ?ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΝΑ ΒΙΝΤΕΟ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.