Άνδρας γιατρός πήγε για κολονοσκόπηση και ξύπνησε με ροζ κιλοτάκι!

imageΜήνυση κατά του νοσοκομείου στο οποίο εργαζόταν και στο οποίο νοσηλεύτηκε, κατέθεσε ένας 32χρονος γιατρός από το Ντόβερ των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς έπειτα από επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ξύπνησε και ανακάλυψε σοκαρισμένος ότι φορούσε… ροζ κιλοτάκι.

Ο 32χρονος Άντριου Γουόλς (Andrew Walls) από το Ντόβερ του Ντελαγουέαρ μήνυσε τους γιατρούς και το προσωπικό της κλινικής Delaware Surgery Center, επειδή θίχτηκε από την σε βάρος του συμπεριφορά τους.

“Ότι συνέβη έγινε παρά τη θέλησή μου, στη διάρκεια της επέμβασης, και έπεσα θύμα κακόγουστων γιατρών που ήθελαν να διασκεδάσουν σε βάρος ενός ασθενή τους”, λέει ο Γουόλς, που πλέον διεκδικεί αποζημίωση.

Το περιστατικό συνέβη ανάμεσα σε γνωστούς, καθώς ο Γουόλς εργαζόταν στη συγκεκριμένη κλινική και η υπόθεση έχει ήδη οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Προφανώς, ο Γουόλς έπεσε θύμα μιας φάρσας από γιατρούς και νοσοκόμους στο περιβάλλον της εργασίας του, οι οποίοι τώρα αντιμετωπίζουν τις διοικητικές και άλλες νομικές συνέπειες.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από δύο χρόνια, ωστόσο, η στιγμή που είδε το ροζ εσώρουχο επάνω του, τον εξόργισε τόσο πολύ που όχι μόνο δεν ξέχασε το συμβάν, αλλά κινήθηκε και νομικά εναντίον του νοσοκομείου.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του ισχυρίζεται ότι το γυναικείο εσώρουχο του προξένησε ψυχική οδύνη, τον έκανε να χάσει τη δουλειά του, αλλά και την ικανότητά του να κερδίζει χρήματα!

Η ιστορία κάνει τώρα τον γύρο του κόσμου, ωστόσο, η χειρουργική κλινική του νοσοκομείου δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο, μέχρι στιγμής…

Πηγή: Mirror

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.