Άντρας έφτιαξε λίστα με δικαιολογίες της γυναίκας του για να μην κάνει Sex, που άκουγε για 1,5 μήνα [λίστα]

imageΑγανακτισμένος άνδρας κατέγραψε στον υπολογιστή του τις δικαιολογίες της συζύγου για να αποφύγει το σεξ

Πόσο συχνά οι γυναίκες βρίσκουν δικαιολογίες για να μην κάνουν σεξ και ποια είναι η συχνότερη δικαιολογία; Λίστα με τις συχνότερες δικαιολογίες της συζύγου του αποκάλυψε ένας αγανακτισμένος σύζυγος, ο οποίος κατέγραψε κάθε δικαιολογία που άκουσε για αυτό το λόγο.

Ο άνδρας πέρασε 1,5 μήνα σημειώνοντας τα επιχειρήματα που προέβαλε η σύζυγός του προκειμένου να αποφύγει το σεξ. Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα οργανωμένος, καθώς κατέγραφε τις δικαιολογίες στον υπολογιστή του, ενώ έκανε και σχόλια. Όπως για παράδειγμα όταν εκείνη του αρνήθηκε γιατί έβλεπε μία σειρά στην τηλεόραση, αυτό σημείωσε δίπλα «Φιλαράκια, επανάληψη».

Μέσα σε αυτό το διάστημα, ο άνδρας άκουσε τη σύζυγό του να αρνείται στο αίτημά του για σεξ λέγοντας πως έχει πρωινό ξύπνημα, την τριγυρίζει κάποια αρρώστια και ότι έχει παραφάει, ενώ συχνή δικαιολογία ήταν το «δεν έχω κάνει μπάνιο», με τον απελπισμένο άνδρα να σημειώνει δίπλα ότι η αγαπημένη του δεν έκανε τελικά ντους μέχρι το επόμενο πρωί. Προφανώς για να είναι σίγουρη ότι δεν θα καταρριφθεί το επιχείρημά της.

Να σημειωθεί πως ο άνδρας τελικά άκουσε το πολυπόθητο «ναι» μόλις τρεις φορές σε αυτό το διάστημα. Απηυδισμένος από την κατάσταση, έστειλε το έγγραφο με τη λίστα της… ντροπής στη σύζυγό του, ενώ εκείνη έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι. Δεν περίμενε όμως το αποτέλεσμα, γιατί εκείνη δημοσίευσε τη λίστα στο Reddit!

 

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή :protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.