Έκκληση για αίμα προκειμένου να χειρουργηθεί 24χρονη νοσηλεύτρια – Τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο

Έκκληση για αίμα προκειμένου να χειρουργηθεί 24χρονη νοσηλεύτρια – Τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίοΈκκληση σε όποιον μπορεί να προσφέρει αίμα, προκειμένου να σωθεί 24χρονη νοσηλεύτρια από τις Ράχες της Λαμίας, που έπεσε θύμα τροχαίου, κάνουν οι δικοί της άνθρωποι.
Η 24χρονη Νίκη τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην εθνική οδό, στο ύψος της Στυλίδας. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας.

Η κατάστασή της είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή. Αύριο Δευτέρα θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο για μια σοβαρή και πολύωρη επέμβαση.

Γι΄ αυτό, αλλά και τα υπόλοιπα χειρουργεία που θα ακολουθήσουν, η Νίκη χρειάζεται αίμα, αφού ο δρόμος για την αποκατάσταση της υγείας της θα είναι μακρύς και δύσκολος.

Θερμή παράκληση όποιος μπορεί να δώσει αίμα στο νοσοκομείο Λαμίας ή σε όποιο άλλο πλησιέστερο γι΄ αυτόν νοσοκομείο στο όνομα Νίκη Γώγου (ΜΕΘ Λαμίας).

Το τηλέφωνο του Τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λαμίας είναι 22313 56145 και οι ώρες λειτουργίας του Τμήματος είναι:

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00΄ – 13:30΄ και Σάββατο πρωί: 10:00΄ 12:00΄.
Απογεύματα: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή: 6:00΄ – 8:00΄.

Πηγή: lamiareport.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.