Έξυπνο βραχιόλι ( τηλέφωνο, email, sms… ) με ημιπολύτιμους λίθους σχεδιασμένο για γυναίκες του μέλλοντος

Έξυπνο βραχιόλι ( τηλέφωνο, email, sms... ) με ημιπολύτιμους λίθους σχεδιασμένο για γυναίκες του μέλλοντοςΗ Intel παρουσιάζει το πρώτο «έξυπνο βραχιόλι», ως πολυτελές αξεσουάρ μόδας

Opening Ceremony και Intel ανέλαβαν την χρηματοδότηση του φωτογράφου Collier Schorr ο οποίος κατέγραψε τα μοντέλα Kirsten Owen και Ajak Deng φορώντας το MICA και ρούχα από την νέα κολεξιόν της Opening Ceremony για το φθινόπωρο/χειμώνα 2014.
Οι μηχανικοί και οι βιομηχανικοί σχεδιαστές της Intel συνεργάστηκαν με τους σχεδιαστές μόδας της Opening Ceremony και παρουσίασαν πρόσφατα σε επίδειξη μόδας στην Νέα Υόρκη (Fashion Week) το πρώτο έξυπνο βραχιόλι, το MICA. Το γυναικείο αυτό αξεσουάρ αποτελεί το πρότυπο με το οποίο ο μεγαλύτερος κατασκευαστής επεξεργαστών επιδεικνύει τις δυνατότητες του Intel Edison, ενός ολοκληρωμένου κυκλώματος σε μέγεθος γραμματοσήμου που μπορεί να ενσωματωθεί σε πλήθος αξεσουάρ που φοριούνται.
Το MICA, αρκτικόλεξο των My Intelligent Communication Accessory φέρνει στον καρπό του χεριού και στην κυρτή οθόνη αφής 1,6” από ζαφείρι, τα SMS, τις ειδοποιήσεις για επικείμενα ραντεβού και άλλες ενημερώσεις, λειτουργίες στις οποίες θα προστεθούν περισσότερες αργότερα, σύμφωνα με τους κατασκευαστές. To MICA θα διαθέτει τσιπ 3G και η λειτουργία του δεν θα εξαρτάται από την εγγύτητα του smartphone -όπως συμβαίνει και με το νεότερο ρολόι της Samsung, Gear S-, εντούτοις θα έχει την δική του σύνδεση και αριθμό στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Η απαραίτητη φόρτισή του θα γίνεται ασύρματα, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα φόρτισης και μέσω θύρας USB. Διαθέσιμο σε δύο στιλ και φορτωμένο πότε με ημιπολύτιμους λίθους και πότε με πέρλες από την Κίνα και την Μαδαγασκάρη, την Νότια Αφρική και την Ρωσία, το MICA θα κυκλοφορήσει σε λευκό και λεοπάρ την εορταστική περίοδο του 2014 (στις ΗΠΑ, στα καταστήματα της Opening Ceremony και στα Barneys). H τιμή του δεν θα ξεπερνάει τα 1000 δολάρια, σημειώνει η Intel.Το σχέδιο της Intel για την είσοδό της στην καρδιά των γκάτζετ που φοριούνται βασίζεται στην τεχνολογία Quark και στον μικροσκοπικό υπολογιστή Intel Edison. Πρόκειται για έναν υπολογιστή σε μέγεθος κάρτας μνήμης SD -που αναπτύχθηκε στην κλίμακα των 22 νανομέτρων- με ενσωματωμένη δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τους τρόπους με τους οποίους η Intel επιχειρεί να καταστήσει «έξυπνα» όλα τα πράγματα.
Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.