Έφαγε τις Καρυάτιδες η Lady Gaga και ζήτησε συγνώμη από τους Έλληνες fans

Έφαγε τις Καρυάτιδες η Lady Gaga και ζήτησε συγνώμη από τους Έλληνες fansΜπορεί στην Ακρόπολη να μην πήγε, ωστόσο, η Λέιντι Γκάγκα «γεύτηκε» τις Καρυάτιδες, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω των social media! Παράλληλα, λίγες ώρες πριν ανέβει στη σκηνή του ΟΑΚΑ, ζήτησε συγνώμη από τους Έλληνες fans της που έχουν «στρατοπεδεύσει» στην είσοδο του ξενοδοχείου όπου διαμένει.

Τι κι αν οι παπαράτσι είχαν στήσει καρτέρι στον Ιερό Βράχο, τον οποίο η 28χρονη σταρ έχει εκφράσει την επιθυμία να επισκεφθεί; Η Λέιντι Γκάγκα έμεινε στο ξενοδοχείο και απόλαυσε τις Καρυάτιδες από… σοκολάτα, μαζί με μακαρόν που της προσέφεραν ως καλωσόρισμα οι άνθρωποι του ξενοδοχείου! Μάλιστα, η ίδια «ανέβασε» φωτογραφία στα social media, γράφοντας κολακευτικά σχόλια για την φιλοξενία.

gagachoco.jpg

Λίγο αργότερα, η Γκάγκα ζήτησε συγνώμη από τους θαυμαστές της, τα «τερατάκια» όπως τους αποκαλεί, επειδή δεν συναντήθηκε μαζί τους. «Θα βγω έξω αύριο», υποσχέθηκε η τραγουδίστρια, η οποία φροντίζει πάντα να έρχεται σε επαφή με τους fans της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει στείλει ακόμα και… φαγητό στα «τερατάκια» που ξεροσταλιάζουν έξω από τα μέρη στα οποία βρίσκεται!

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.