Αισιοδοξία για Σουμάχερ. Επίσημη δήλωση εκπροσώπου

σουμάχερΟ Μίκαελ Σουμάχερ εξακολουθεί να δίνει τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή και για πρώτη φορά η εκπρόσωπός του, Σαμπίν Κεμ, έδωσε ενθαρρυντικά μηνύμα για την κατάσταση της υγείας του 7 φορές Παγκόσμιου πρωταθλητή της F1.

 Δεν είναι φήμη, δεν είναι δημοσίευμα κάποιας εφημερίδας του εξωτερικού. Είναι δήλωση της εκπροσώπου του Μίκαελ Σουμάχερ η οποία για πρώτη φορά σκόρπισε χαμόγελα για την κατάσταση της υγείας του Γερμανού πιλότου.

Η Σαμπίν Κεμ τόνισε ότι υπάρχουν ενθαρρυντικά σημάδια αλλά θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να ξυπνήσει ο Σουμάχερ, ενώ ζήτησε από όλους να στείλουν θετική ενέργεια αφού αυτή θα βοηθήσει τον 45χρονο Γερμανό.
“Ήμασταν και παραμένουμε αισιόδοξοι ότι ο Μίκαελ θα ξεπεράσει τις δυσκολίες και θα ξυπνήσει. Υπάρχουν μικρά και ενθαρρυντικά σημάδια, όμως γνωρίζουμε ότι πρέπει να κάνουμε μεγάλη υπομονή.
Ο Μίκαελ έχει σοβαρά τραύματα. Είναι πολύ δύσκολο για όλους μας να δεχτούμε αυτό που έγινε με τον Μίκαελ, αφού ξεπέρασε πολλές ιδιαίτερες καταστάσεις στο παρελθόν και τραυματίστηκε σε μία τόσο καθημερινή στιγμή.
Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι θα ήταν μία μακρά και σκληρή μάχη για τον Σουμάχερ. Δίνουμε αυτή τη μάχη μαζί με τους γιατρούς στους οποίους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Η διάρκεια της αφύπνισης δεν είναι το σημαντικό κομμάτι για μας.
Ας προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε όλη μας την ενέργεια για να στηρίξουμε τον Μίκαελ. Αυτό θα τον βοηθήσει. Όλοι πιστεύουμε ότι θα βγει νικητής.”
newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.