Αλκοόλ σε σκόνη αναμένεται να κυκλοφορήσει

2A49470DCFE90A31C64B10B1CEFC099EΑμερικανική εταιρεία περιμένει το πράσινο φως από τις αρμόδιες ομοσπονδιακές αρχές για να διανέμει στην αγορά αλκοόλ σε σκόνη. Το προϊόν, που ονομάζεται Palcohol, έχει κατασκευαστεί από την εταιρεία Lipsmark, που εδρεύει στην Αριζόνα και αναμένεται να κυκλοφορήσει στο εμπόριο σε ατομικά φακελάκια που θα περιέχουν έξι είδη αλκοολούχων ποτών σε σκόνη.

Για να πιει κανείς καθαρό ρούμι ή βότκα, αρκεί να προσθέσει νερό, χυμό πορτοκάλι, σόδα ή οποιοδήποτε άλλο υγρό απαιτεί το κοκτέιλ που θέλει να φτιάξει.

Η Lipsmark είχε αρχικά ανακοινώσει ότι σκόπευε να προωθήσει στην αγορά των ΗΠΑ το προϊόν από το φθινόπωρο όμως η αρμόδια αρχή ελέγχου προϊόντων αλκοόλ και καπνού ανέστειλε τα σχέδια της εταιρείας εκφράζοντας κάποιες επιφυλάξεις για την κυκλοφορία του εν λόγω προϊόντος.

Εκπρόσωπος της Lipsmark δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο ότι οι επιφυλάξεις της αρμόδιας αρχής αφορούν κυρίως στην ποσότητα της σκόνης αλκοόλ που περιέχουν τα φακελάκια και ότι το προϊόν θα πάρει σύντομα έγκριση.

Πηγή: skai.gr
Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.