Αναγκαστική προσγείωση για απίστευτο λόγο! (σεξουαλικού περιεχομένου…)

Αναγκαστική προσγείωση για απίστευτο λόγο! (σεξουαλικού περιεχομένου...)
Το συμβάν έγινε κατά τη διάρκεια της πτήσης από τη Βοστόνη προς το Λος Άντζελες. Το αεροπλάνο της εταιρείας Virgin αναγκάστηκε να προσγειωθεί επειδή ένας από τους επιβάτες τουαυτοικανοποιούνταν στον αέρα και στη συνέχεια προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα εξόδου.

Ο λόγος της προσγείωσης ήταν “επείγον ιατρικό περιστατικό”. Όταν το αεροπλάνο πάτησε στο έδαφος, ο 26χρονος Doug Adams συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως ο νεαρός φορούσε ένα βραχιόλι νοσοκομείου στον καρπό του και πως φαινόταν να βρίσκεται υπό την επήρεια  φαρμάκων. Η έκθεση της αστυνομίας έλεγε ότι “ο Adams αυνανιζόταν κατά τη διάρκεια της πτήσης και στη συνέχεια προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα εξόδου του αεροπλάνου”.

Οι κινηματογραφιστές Sam Slater και Paul Bernon που κάθονταν μπροστά από τον Adams είπαν στις αρχές ότι ο νεαρός συνέχεια μουρμούριζε πως δεν προσπαθούσε να είναι βίαιος και πως δεν είναι βίαιο άτομο.

“Καθόμασταν στην μπροστινή σειρά και οι δύο μας ανησυχήσαμε πολύ με όσα βλέπαμε”, δήλωσαν. “Η κατάσταση χειροτέρευσε όταν επέστρεψε από την τουαλέτα”, είπε ο Bernon. “Όταν βγήκε από το μπάνιο, κάθισε πίσω, και τσακωνόταν με την γυναίκα που καθόταν δίπλα του. Ζήτησε από μια αεροσυνοδό να μετακινήσει τη γυναίκα και τότε το πλήρωμα θεώρησε σκόπιμο να ψάξει αν υπάρχει γιατρός ανάμεσα στους επιβάτες”, συνέχισε.

Τελικά υπήρχε. Ο γιατρός του μέτρησε την πίεση και οι αεροσυνοδοί άδειασαν την τελευταία σειρά του αεροπλάνου για να τον απομακρύνουν από τους υπόλοιπους επιβάτες.

“Τότε εκείνος προσπάθησε να αφαιρέσει το πλαστικό προστατευτικό κάλυμμα της πόρτα κινδύνου και στη συνέχεια να την ανοίξει. Ευτυχώς υπήρχαν δύο αστυνομικοί της Βοστόνης που βοήθησαν. Εκείνη την ώρα αποφάσισαν πως πρέπει το αεροπλάνο να προσγειωθεί στην Omaha”, λέει ο Slater.

Όταν προσγειώθηκαν, ο 26χρονος οδηγήθηκε από την αστυνομία στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες, 108 στον αριθμό, έφτασαν στον προορισμό τους την ίδια μέρα, αλλά με λίγη καθυστέρηση. Ακόμα κανείς δεν γνωρίζει αν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες στον Adams.

 

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.