Ανοίγει… ξενοδοχείο η Τζένη Μπαλατσινού! Επιχείρηση με επιχορήγηση ετοιμάζει στην Πάτμο

image​Από παρουσιάστρια… ξενοδόχος ετοιμάζεται να γίνει η Τζένη Μπαλατσινού, καθώς φήμες την θέλουν ένα βήμα πριν κάνει πραγματικότητα ένα όνειρο που είχε από το 2013, να φτιάξει, δηλαδή, τη δική της επιχείρηση στην Πάτμο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Τζένη έχει εδώ και ένα χρόνο στα σκαριά την υπό σύσταση εταιρεία, η οποία ενισχύθηκε με επιχορήγηση, προκειμένου να χτίσει το ξενοδοχείο των ονείρων της.

Το σχέδιο αφορά στη μετατροπή χαρακτηρισμένων ως παραδοσιακών κτισμάτων σε τετράστερο ξενοδοχείο, μία επένδυση συνολικού κόστους 465.000 ευρώ. Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η συνολική ενίσχυση ανέρχεται σε 162.000 ευρώ και χορηγήθηκε «με τη μορφή επιχορήγησης και φορολογικής απαλλαγής», καθώς το σχέδιο θα συμβάλλει και στην καταπολέμηση της ανεργίας.

Η Πάτμος, το νησί στο οποίο βρήκε καταφύγιο μετά το διαζύγιό της από τον Πέτρο Κωστόπουλο, είναι εδώ και χρόνια το αγαπημένο μέρος της Τζένης. «Το 1998, έγκυος στη δεύτερη κόρη μου, την Αλεξάνδρα, πήγαμε για μία εβδομάδα. Φτάσαμε στο νησί μέσα Αυγούστου χωρίς να έχουμε κλείσει διαμονή. Δύσκολη εποχή, γιατί δεν υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία, αλλά οι φίλοι μας έλεγαν “ελάτε, ελάτε, κάπου θα βολευτούμε”. Και βολευτήκαμε στο πιο όμορφο σπίτι της Χώρας», έχει δηλώσει στο παρελθόν.

Προς το παρόν, η πρώην κυρία Κωστόπουλου δεν έχει καταφέρει να υλοποιήσει το όνειρό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, οι προσπάθειές της θα συνεχιστούν.

Πηγή: Star.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.