Ανύπαρκτα αποδείχθηκαν τα μέτρα ασφαλείας κατά τη μεταγωγή του 21χρονου Πακιστανού. Ανενόχλητα τα μέλη της «Χρυσής Αυγής» εισέβαλαν στο πλοίο που τον μετέφερε από τη Σύρο στον Πειραιά

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η στάση των ανδρών του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι άφησαν μέλη της «Χρυσής Αυγής» να κάνουν έφοδο στο πλοίο που μετέφερε από τη Σύρο τον 21χρονο Πακιστανό, ο οποίος ομολόγησε την κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο.
Οι Χρυσαυγίτες εισέβαλαν στο πλοίο στον Πειραιά και έφθασαν μέχρι το όχημα που μετέφερε τον 21χρονο. Ανενόχλητοι και ανεμπόδιστοι, αφού και οι άνδρες του Λιμενικού παρακολουθούσαν χωρίς να προσπαθήσουν να τους σταματήσουν, κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο που βρίσκεται η κλούβα και θρυμματίζουν το παρμπρίζ του οχήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πώς παρά την εισβολή των μελών της Χρυσής Αυγή σε ιδιωτική περιουσία, τον προπηλακισμό ανθρώπων στο λιμάνι του Πειραιά αλλά και την φθορά οχήματος της ΕΛ.ΑΣ, το λιμενικό σώμα, έκανε μία απλή ημερολογιακή εγγραφή του συμβάντος.

Σύμφωνα με το βουλευτή της «Χρυσής Αυγής», Ηλία Κασιδιάρη, δεν επρόκειτο για έφοδο, αλλά για εκδήλωση διαμαρτυρίας από μέλη της «Χρυσής Αυγής» και Έλληνες πολίτες που αγανάκτησαν.

Πηγή: skai.gr
Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.