Απίστευτο! Έβγαλαν βόλτα τον σκύλο και βρήκαν 1.427 χρυσά νομίσματα!

Απίστευτο! Έβγαλαν βόλτα τον σκύλο και βρήκαν 1.427 χρυσά νομίσματα!Είχαν αγοράσει πριν πολλά χρόνια το οικόπεδο, εκεί έχτισαν το σπίτι τους… αλλά ποτέ δεν φαντάστηκαν ότι ζούσαν πλάι σε έναν θαμμένο θησαυρό αξίας εκατομμυρίων! Ο λόγος για ένα ζευγάρι από τη βόρεια Καλλιφόρνια των ΗΠΑ. Σύμφωνα με το δίκτυο ABC πρόκειται για ένα ζευγάρι μέσης ηλικίας που πριν λίγο καιρό έκαναν τη συνηθισμένη τους βόλτα στα όρια της ιδιόκτητης γης τους. Κάποια στιγμή, όπως περιγράφει ο σύμβουλος που πλέον έχουν προσλάβει, ο σκύλος άρχισε να ξεθάβει κάτι.

Αυτό το κάτι δεν ήταν παρά ένα χρυσό νόμισμα. Έσκαψαν και ανακάλυψαν συνολικά 1.427 νομίσματα που χρονολογούνται από το 1847ως το 1894 και τα οποία δεν είχαν τεθεί ποτέ σε κυκλοφορία.

Η αξία τους εκτιμάται κοντά στα 10 εκατομμύρια δολάρια, όμως το ζευγάρι, που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, δεν σκοπεύει να αλλάξει και πολλά πράγματα στη ζωή του.

Όπως λένε δεν θέλουν ξαφνικά να βρεθούν αντιμέτωποι με λεφούσια από τύπου που θα ψάχνουν στη γη τους για χρυσό, ούτε φυσικά με κακοποιούς.

Έτσι θα κρατήσουν καλά κρυμμένη την ταυτότητά τους και για να βελτιώσουν τα οικονομικά τους θα πουλήσουν τα νομίσματα ή μέρος από αυτά στο amazon…

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.