Από Playmate Δεκανέας στον Ελληνικό Στρατό

Διαταγές από την ομορφότερη και πιο σέξι δεκανέα του Ελληνικού Στρατού παίρνουν εδώ και λίγο καιρό οι στρατιώτες που υπηρετούν τη θητεία τους στο 575 Τάγμα Πεζοναυτών, που φιλοξενείται στο Κέντρο Εκπαίδευση Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα.

Ο λόγος για τη Δήμητρα Καραούζα, η οποία είχε κερδίσει το 2004 τον τίτλο της αναπληρωματικής Playmate και πλέον ακολουθεί μια τελείως διαφορετική καριέρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Τζίφα, η Δήμητρα Καραούζα πήρε τη μεγάλη απόφαση να ενταχθεί στο δυναμικό του Ελληνικού Στρατού, με τον βαθμό του δεκανέα. Τον Μάρτιο του 2009, έπειτα από προκήρυξη που εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού σχετικά με την κατάταξη 2.000 επαγγελματιών οπλιτών του Στρατού Ξηράς, η Δήμητρα αποφάσισε να συμπληρώσει την αίτησή της και να περιμένει.

Μερικές εβδομάδες μετά, έμαθε ότι η αίτησή της είχε γίνει δεκτή, οπότε με χαρά έβγαλε τις τουαλέτες και τα ψηλοτάκουνα και φόρεσε το χακί. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η 29χρονη δεκανέας σύντομα αναμένεται να προαχθεί στον βαθμό του λοχία. Με αυτή την εξέλιξη εκείνοι που νιώθουν τυχεροί είναι οι στρατιώτες και οι αξιωματικοί στον Αυλώνα που τη βλέπουν καθημερινά από κοντά. Δεν είναι , άλλωστε, και λίγο να βρίσκονται στο ίδιο στρατόπεδο και να υπακούν στις διαταγές μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες.

 

Πηγή: entertv.gr

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.