Αυτά είναι τα sex toys του μέλλοντος! Ομοιώματα επωνύμων κα. Προσοχή ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!

Αυτά είναι τα sex toys του μέλλοντος! (ΦΩΤΟ)

Τις νέες… εφευρέσεις τους παρουσίασαν οι κατασκευαστές των sex toys κατά την ετήσια συνάντησή τους στο Λας Βέγκας, τη λεγόμενη AVN Adult Entertainment Expo. Δονητέςκαι πλαστικές κούκλες έχουν… εξελιχθεί, ενώ στη λίστα θα προστεθούν και άλλα προϊόντα για όσους… τολμούν να χρησιμοποιήσουν στην ερωτική τους απόλαυση.
Πουριτανοί δεν είμαστε, αλλά είναι λίγο μπλιαχ δεν συμφωνείτε; Πάντως σαν εφευρέσεις είναι αξιοθαύμαστες και για να στοιχίζουν τόσο μάλλον κάποιος τις αγοράζει.

Red Doll
Είναι μια σειρά από κούκλες που υπάρχουν εδώ και καιρό και είναι μάλιστα πολύ δημοφιλείς. Αλλά φέτος, οι κούκλες εξελίχτηκαν και είναι πλέον… υπερβολικά αληθινές! Για 8.500 δολάρια, περίπου 7.000 ευρώ δηλαδή μπορείτε να έχετε το ομοίωμα μιας διάσημης πορνοστάρ στο σπίτι σας και … να κάνετε ό,τι ακριβώς θέλετε μαζί της, καθώς διαθέτει όλα τα ανατομικά στοιχεία μιας γυναίκας, αλλά και όλα τα χαρίσματα μιας πραγματικής πορνοστάρ. Και μην ανησυχείτε αν δεν βρίσκετε την αγαπημένη σας πορνοστάρ στην ήδη υπάρχουσα συλλογή. Η εταιρεία αναλαμβάνει να σας φτιάξει όποια πορνοστάρ θέλετε κατά παραγγελία.

Hydromax
Εάν φοβάστε ότι το πέος σας είναι πολύ μικρό, το Hydromax είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Το χρησιμοποιείται ενώ κάνετε μπάνιο και ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι «αυτή η αντλία κενού με νερό δημιουργεί ένα κενό που επιμηκύνει το πέος σε πλήρη στύση, και στις περισσότερες περιπτώσεις λίγο περισσότερο».

Hydromax

Magic Ball
Μια εταιρεία κατασκευής sex toys αποφάσισε οτι υπάρχει τρόπος να συνδυάσεις οργασμό μαζί με γυμναστήριο. Και ιδού η Magic Ball, μια μπάλα με χερούλια και πέος ώστε να μπορείτε να αυτοϊκανοποιήστε ενώ γυμνάζεστε.

Magic Ball

My private pillow
Οι κατασκευαστές του, ενημερώνουν οτι ο μέσος όρος αριθμού μαξιλαριών πάνω σε ένα κρεβάτι Αμερικανού είναι έξι. Έξι μαξιλάρια. Το οποίο σημαίνει οτι πλέον με αυτή την ειδική κρυφή θήκη, μπορείτε να κρύβετε όλα τα sex toys σας, τα χρήματα σας… και άλλα πράγματα.

My private pillow

Cock Pipe
Αν ζείτε στο Κολοράντο και μπορείτε να καπνίζετε μαριχουάνα άφοβα, μπορείτε να αγοράσετε αυτήν εδώ την πίπα που τοποθετείται στο πέος του συντρόφου σας.

Cock Pipe

Bronies Plugs
Δημιουργήθηκαν με αφορμή μια κατηγορία ανδρών, που ονομάζονται Bronies, γιατί τους αρέσουν όλα τα προϊόντα της σειράς «Μικρό μου Πόνι» και όχι απλά τους αρέσουν, αλλά ερεθίζονται με αυτά. Μια πορνοστάρ, η Tasha Reign, σκέφτηκε ότι υπάρχει ένα κενό στην αγορά και έτσι δημιούργησε μια ολόκληρη σειρά από sex toys ειδικά για αυτούς. Το sex toy της φωτογραφίας τοποθετείται στον πρωκτό και η ουρά δημιουργεί την ψευδαίσθηση… ενός πόνι.

Bronies Plugs

Πηγή: newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.