Αυτά τα ήξερες για τον γάμο; Θα δεις τον γάμο με άλλο μάτι αν μάθεις τι λένε οι στατιστικές

Περάσατε… της εκκλησιάς την πόρτα, ανταλλάξατε βέρες και όρκους αιώνιας αγάπης και πριν καλά καλά το  καταλάβετε πέρασαν οι πρώτοι παθιασμένοι μήνες.

Πλέον το σεξ είναι μια στο τόσο, ενώ πολλές φορές έχετε συλλάβει τον εαυτό σας να αναπολείτε την εργένικη ζωή σας και να ζηλεύετε τους single φίλους.

 

Στην πραγματική ζωή και όχι στη γνωστή ελληνική ταινία πως περνούν οι παντρεμένοι άνδρες;

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 1200 άνδρες και δημοσιεύεται στο «Sex Roles» αποτυπώνει με ακρίβεια τι πραγματικά νιώθουν οι παντρεμένοι άνδρες, τι σκέφτονται για την σύζυγό τους,αν την έχουν απατήσει ή ποια διάσημη… φαντασιώνονται.
Όπως προέκυψε από τις απαντήσεις τους το 62% των αντρών πιστεύει πως παντρεύτηκε την κατάλληλη γυναίκα ενώ ένα ποσοστό που αγγίζει το 28 διατηρεί τις αμφιβολίες του για την ορθότητα της απόφασης του.
Παρόλα αυτά ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι ζηλεύει τις κατακτήσεις των εργένηδων φίλων του.
Βέβαια ένα ποσοστό που αγγίζει το 20% δεν διστάζει να ομολογήσει ότι, παρά τον αρχικό πανικό, σύντομα κατάλαβε ότι είχε πάρει τη σωστή απόφαση ενώ μόλις το 12% δεν ξεπέρασε ποτέ την ανασφάλειά του κι εξακολουθεί να μη νιώθει άνετα με τα δεσμά του γάμου.
παραπανίσια κιλά
Ο γάμος όμως άλλαξε και τις διατροφικές του συνήθειες καθώς το 57% των αντρών μετά το γάμο πήρε πολλά κιλά και το 64% παρατήρησε ότι το ίδιο συνέβη και στις γυναίκες τους.
Αναφορικά με το σεξ το 76% θεωρεί ότι η γυναίκα τους είναι ακόμη το ίδιο όμορφη το 62% δεν χρησιμοποιεί σεξουαλικά βοηθήματα με τη σύζυγο ενώ το 77% ελπίζει ότι φέτος το σεξ θα ξαναγίνει προτεραιότητα στη σχέση του.
μια στο τόσο
Η συχνότητα των ερωτικών επαφών ποικίλει: το 30 % δήλωσε ότι έχει σεξουαλικές επαφές με την γυναίκα του μια έως δυο φορές την εβδομάδα, το 25% τρείς με τέσσερις φορές την εβδομάδα και το 19% από καμία έως μία φορά το μήνα ενώ το 14% λίγες φορές το μήνα.
τι φταίει
Ερωτηθείς για ποιους λόγους δεν κάνουν σεξ με το έτερο ήμιση το 40% επικαλέστηκε την κούραση των γυναικών που νιώθουν το 36%  η έλλειψη χρόνου και το 18% πιστεύει ότι οφείλεται στα παιδιά.
περι απιστίας
Ένα ακόμη πιπεράτο στοιχείο που προέκυψε από την έρευνα ήταν ότι το 51% θα απατούσε τη σύζυγό του αν ήταν σίγουροι πως δεν θα το μάθαιναν!
Από την άλλη πλευρά ένα 26% ομολόγησε στη γυναίκα τους ότι την απάτησε και το 29%  δήλωσε πως συνελλήφθησαν  επ’ αυτόφωρο.
Στην ερώτηση με ποια θα αντάλλαζαν τη γυναίκα τους για μια νύχτα η Scarlett Johansson αλλά και η Sofia Vergara κέρδισαν τις ανδρικές προτιμήσεις.
Πηγή: iatropedia.gr
Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.