Αφροδισιακό με τα αρχικά του Ντομινίκ Στρος Καν

Οι επιχειρηματίες ονόμασαν το προϊόν τους απλώς DSK

Ένα νέο αφροδισιακό ποτό κυκλοφορεί οσονούπω στη Γαλλία, ωστόσο η ονομασία του μπορεί κάνει τη διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό, καθώς ονομάστηκε «DSK» προς τιμήν του Ντομινίκ Στρος Καν.

Oι επιχειρηματίες ονόμασαν το προϊόν τους απλώς DSK για να αποφύγουν ενδεχόμενα νομικά προβλήματα με τον  Στρος Καν, ωστόσο είναι πάγκοινως γνωστό ότι το «DSK» προέρχεται από τα αρχικά του ονόματός του.

Σημειώνεται ότι ο πάλαι ποτέ «ισχυρός άνδρας» του ΔΝΤ και η σύζυγός του Αν Σινκλέρ μετά από 20 χρόνια κοινού βίου πρόσφατα χώρισαν, και η νέα προσοχή των ΜΜΕ στο πρόσωπό του είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο Γάλλος…

Οι επιχειρηματίες από την πλευρά τους, ισχυρίζονται ότι το ποτό τους δε βοηθά μόνο στη βελτίωση της σεξουαλικής ικανότητας, αλλά βελτιώνει την αναπνευστική λειτουργία, είναι αντιοξειδωτικό, αντικαταθλιπτικό ενώ βοηθά και στο να ξεπεραστούν συμπτώματα μέθης.

Δέκα χιλιάδες μπουκάλια του… «θαυματουργού» ποτού θα διανεμηθούν στη γαλλική αγορά τις προσεχείς ημέρες στην ευτελή -για τόσο ένδοξη ονομασία- τιμή των 16 ευρώ. Πάντως, με τη φήμη του ερωτύλου που διαθέτει, ο γάλλος πολιτικός μάλλον δεν πολυχρειάζεται το DSK… Θα προτιμούσε μάλλον ένα ακριβό μπουκάλι σαμπάνια

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.