Βουδιστής μοναχός κλείστηκε σε ΦΕΡΕΤΡΟ για να… διαλογιστεί

Βουδιστής μοναχός κλείστηκε σε φέρετρο για να... διαλογιστεί (pics)Θεωρεί ότι είναι σε μία καλή ηλικία για να πεθάνει και να… διαλογιστεί με το θάνατο

 Ένας βουδιστής μοναχός αποφάσισε ότι τώρα είναι μία καλή ώρα για να πεθάνει, όπως είπε στους πιστούς του και έτσι κλείστηκε μέσα σε ένα φέρετρο για να περιμένει το θάνατο.

Αν τελικά πεθάνει, ο βουδιστής μοναχός συμπλήρωσε, ότι το φέρετρο θα αυτοκαταστραφεί την Πέμπτη. Ή μάλλον θα αυτοπυρποληθεί όπως είπε.

Ο 65χρονος μοναχός, που είναι ηγούμενος σε ένα ναό στην Ταϋλάνδη, χαίρει άκρας υγείας και γι’ αυτό αποφάσισε να βάλει μερικές τρύπες στο φέρετρο για να αναπνέει έτσι ώστε να μη σκάσει αν δει ότι ο θάνατος καθυστερεί.

Η 44χρονη κόρη του δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο πατέρας της είχε πεθάνει στο παρελθόν αλλά ένα θαύμα τον επανέφερε στη ζωή.

Πάντως, τον τελευταίο καιρό ο συγκεκριμένος μοναχός, είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με την απόφασή του να ευλογήσει μία Porche ενός επιχειρηματία κάτι που δε συνάδει με τη βουδιστική παράδοση αφού η απληστία και τα χρήματα δεν είναι μέρος της διδασκαλίας.

 

Πηγή: newsbomb.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.