Βροχερός ο καιρός σήμερα. Έρχονται καταιγίδες σε πολλά σημεία της Ελλάδας

Βροχερός ο καιρός σήμερα. Έρχονται καταιγίδες σε πολλά σημεία της ΕλλάδαςΒροχερός θα είναι ο καιρός και το Σάββατο, καθώς περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Θράκη, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική Πελοπόννησο, το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Καταιγίδες θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 19 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 11 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 14 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά το πρωί στο Βόρειο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Στην Αττική, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό με σταδιακή εξασθένηση.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένουμε παροδικές νεφώσεις με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Πηγή: Star.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.