Γάμος στο Internet κι όμως γίνεται!

Γάμος στο Internet κι όμως γίνεται!

Εικονικός Γάμος
Ο εικονικός γάμος – είναι μια νέα τάση του αιώνα της υψηλής τεχνολογίας. Από τα τέλη του 20ου αιώνα, υπάρχει ένα ισχυρό κίνημα της εξοικείωσης  των ανθρώπων με τους υπολογιστές, και στις αρχές του 21ου αιώνα, κάθε πέμπτο σπίτι ήταν εξοπλισμένο με σύνδεση στο Internet.
Τώρα μέσω του Διαδικτύου επικοινωνούν διάφορες γενιές και  διαφορετικές κοινωνικές τάξεις. Οι μαθητές και οι φοιτητές βρίσκουν σε αυτό πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, η παλαιότερη γενιά βρίσκει κάτι για να γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο. Και νεαρά αγόρια και τα κορίτσια πιο συχνά στο διαδίκτυο ψάχνουν για έρωτα και σχέση.

Ο εικονικός γάμος δεν έχει την εγκυρότητα ενός κανονικού γάμου. Συνήθως σε αυτόν προβαίνουν όσοι ζουν στον ψηφιακό κόσμο. Μπορεί να είναι 2 άνθρωποι που ζουν στο ίδιο σπίτι ή και κάποιοι που ζουν σε διαφορετικές ηπείρους. Μπορεί ο γάμος αυτός να μην είναι αληθινός όμως δίνει τη δυνατότητα να καθορίσει ένα ζευγάρι τη σχέση του και να γίνουν ανδρόγυνο. Το ζευγάρι ακολουθεί το τελετουργικό του  διαδικτυακού γάμου και ενημερώνεται για το τι πρέπει να κάνει για να «στεριώσει. αυτός ο γάμος, π.χ. τι πρέπει να κάνει μια νεόνυμφη για να μην τη βαρεθεί ο άντρας της, αλλά και πώς να συμπεριφέρεται ο άντρας στη νέα του γυναίκα, όλα αυτά πάντα στα όρια του διαδικτύου.

Πώς γίνεται;

Πολλά τέτοια sites προσφέρουν  τη δυνατότητα να παντρευτούν δύο νέοι άνθρωποι μετά την απλή διαδικασία εγγραφής, όσο είναι on- line. Πρώτα κάνετε αίτηση, μετά εξετάζεται για 1 ώρα και μετά σας δίνουν login και τον κωδικό πρόσβασης για το γάμο σας, επίσης θα σας καθορίσουν την ημέρα και την ώρα.
Μπορείτε να έχετε και  καλεσμένους αρκεί κι εκείνοι να είναι on – line.
Φυσικά, ο εικονικός γάμος δεν είναι πραγματικός, αλλά είναι ένα βήμα προς τη σύναψη του επίσημου γάμου. Οι νέοι συνηθίζουν να αισθάνονται σύζυγοι. Και ίσως, ένα ζευγάρι μετά θελήσει να παντρευτεί πραγματικά.

Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά τι γίνεται; Το διαδίκτυο μπορεί και να δώσει διαζύγιο. Εάν ο ένας θέλει διαζύγιο, το διαδίκτυο δεν απαιτεί τη συγκατάθεση του άλλου. Απλά θα ενημερωθεί η άλλη πλευρά ότι ο εικονικός γάμος διαλύεται.

Αν πιστεύετε κορίτσια ότι έτσι θα πείσετε τον καλό σας να σας αποκαταστήσει έστω και ψηφιακά, μάλλον θα αποφύγει και αυτή τη μορφή γάμου, αφού λογικά θα τον τρομάζει όσο και ο αληθινός. Δεν έχετε τι να χάσετε, απλά δοκιμάστε το, αλλά με τρόπο. Γιατί οι άντρες και το διαδίκτυο το προτιμούν συνήθως για να απιστήσουν έστω και εικονικά.

Share

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.