ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Γέμισε το Λουτράκι κατσαρίδες. Δήμος ή Περιφέρεια κάντε κάτι !!!

Γέμισε το Λουτράκι κατσαρίδες. Δήμος ή Περιφέρεια κάντε κάτι !!! Οι κατσαρίδες στην πόλη του Λουτρακίου αυξάνονται και πληθύνονται, κυκλοφορούν τεράστιες και με απίστευτη άνεση στους δρόμους. Δεν είναι υπερβολή. Είναι γεγονός που επιβεβαιώνεται από πολλά παράπονα και καταγγελίες που φτάνουν σε εμάς από τους αναγνώστες του tvtv.gr.

Το είχαμε παρατηρήσει στο παρελθόν, αλλά είπαμε να μην το κάνουμε θέμα πρώτον επειδή είναι εξαιρετικά αηδιαστικό, δεύτερον είπαμε ότι οι υπεύθυνοι για την καθαριότητα το γνωρίζουν και λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα για την υγιεινή της πόλης οπότε σύντομα το θέμα θα λυνόταν και τρίτον μην τυχόν σκεφτεί κάποιος κοντόφθαλμα ότι είναι προεκλογική κριτική. Όμως η κατάσταση τελικά έχει ξεφύγει.

Είναι τόσο δύσκολο να γίνει μια συντονισμένη απεντώμωση; Υπάρχει κάποιος σε αυτή την πόλη που νοιάζεται για την εικόνα που παρουσιάζει η πόλη; Το βράδυ οι κατσαρίδες αλωνίζουν μόνες ή με παρέα. Ανατριχιαστική εικόνα και απίστευτη ντροπή. Και ύστερα θέλουμε να έχουμε και τουρισμό, τρομάρα μας!

Κάντε κάτι όποιος και αν έχει την ευθύνη Δήμος ή Περιφέρεια!  Ελπίζουμε ότι οι υπεύθυνοι για την καθαριότητα δεν θα μας προτείνουν να τηλεφωνήσουν οι κάτοικοι σε συγκεκριμένο τηλέφωνο για να έρθει συνεργείο, όλη η πόλη έχει πρόβλημα και οι μεμονωμένοι ψεκασμοί δε θα δώσουν λύση. Η κατάσταση έχει ξεφύγει κάντε κάτι κ Αντιδήμαρχε και αν δεν είναι δική σας αρμοδιότητα προωθήστε την εκεί που πρέπει για να λυθεί το πρόβλημα. Καταλαβαίνουμε ότι η καθαριότητα στον διευρυμένο Δήμο γίνεται με περιορισμένο προσωπικό και μειωμένους πόρους γι’ αυτό δεν σας λέμε ούτε για τη σκόνη, ούτε για τα σκουπίδια, ούτε για τα κουνούπια. Αλλά οι κατσαρίδες είναι πέρα από κάθε όριο!
Δεν είναι παράλογο να θέλουμε να ζούμε σε μια πόλη καθαρή, εξάλλου για αυτή την καθαρή πόλη έχετε δώσει αγώνα όλα αυτά τα χρόνια και είναι κρίμα φεύγοντας από την Αντιδημαρχία να αφήσετε μια διαφορετική εικόνα!

Πηγή: tvtv.gr

Share

10 Comments

  1. Σιγά μην τους ζητήσετε και συγνώμη που τους κάνετε κριτική! Είναι υποχρέωσή τους να κρατάνε καθαρό τον δήμο.

  2. Μέρες μετράμε να αναλάβει ο Γκιώνης αν βάλει τον Πέρα στην καθαριότητα το Λουτράκι θα γίνει πάλι λαμπίκο

  3. Δεν είναι δουλειά του αντιδημάρχου αυτή

  4. ΟΤΑΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΠΟΥ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ! ΑΗΔΙΑ!!!!!

  5. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΓΡΑΨΑΤΕ ΑΝΤΕ ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ

  6. ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑ 1 ΖΑΛΙΣΜΕΝΗ ΑΠ’ ΤΗ ΖΕΣΤΗ

  7. Είμαι τακτικός αναγνώστης σας και σας παρακολουθώ με ενδιαφέρων. Θέλω όμως να σας κάνω μια παρατήρηση. Με το θέμα που ανοίγετε κάνετε κακό στην εικόνα της πόλης. Είναι καλοκαίρι και μπορεί να δημιουργήσετε μια άσχημη εικόνα για το Λουτράκι. Δεν θέλω να πω πως δεν είναι αλήθεια αυτά που λέτε όμως θα πρέπει να διαλέξετε έναν άλλον τρόπο για να εκφράσετε αυτό το παράπονο και να μην κάνετε κακό στην εικόνα της πόλης. Ελπίζω πως το σχόλιο θα δημοσιευτεί. Ευχαριστώ πολύ. Γ.Γ.

  8. na tis mazevoume na tis kanoume souvlaki opws oi iapwnes gia na ekmetallevtoume touristika tis katsaridoules. xaxa

  9. Όπως καταλαβαίνετε το μόνο που έκαναν είναι να πουν σε ένα άλλο μπλογκ να γράψει ότι δεν υπάρχουν κατσαρίδες. Δεν αποκλείεται να πιάσει το κόλπο της αυθυποβολής.

Leave a Reply

Your email address will not be published.