Γιορτάζει η Πολεμική μας Αεροπορία τους προστάτες Αρχάγγελο Μιχαήλ και Γαβριήλ γιορτάζει η Πολεμική Αεροπορία.

Γιορτάζει η Πολεμική μας Αεροπορία (VIDEO)

Οι πιλότοι μας, τα παλικάρια της Πολεμικής Αεροπορίας (HAF) σκίζουν καθημερινά τους αιθέρες αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση για την Ελλάδα.

Μάχιμοι και ετοιμοπόλεμοι κάθε στιγμή προστατεύουν τα δίκαια της χώρας μας.

Δυστυχώς, η αντιμετώπιση που τυγχάνουν από την πολιτική ηγεσία της χώρας δεν ανταποκρίνεται στο ελάχιστο στην τεράστια προσφορά τους στην πατρίδα.

Από σήμερα και μέχρι την Κυριακή θα γίνουν εκδηλώσεις στο Τατόι και σε όλες τις βάσεις, ενώ ειδικά για την αεροπορική βάση της Λάρισας η γιορτή είναι διπλή καθώς συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί:

• 8 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 08:15, Κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο Αντ. Τσαντηράκη.

• 8 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 10:30, Επίσημος Εορτασμός – Δοξολογία στην αεροπορική βάση Δεκέλειας (Τατόι).

• Στατικές και φωτογραφικές εκθέσεις στις Μονάδες.

• 11 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 10:45, Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων στην αεροπορική βάση Δεκέλειας.

• Διάφορες εκδηλώσεις Αερολεσχών και Αεραθλητικών Σωματείων σε αεροπορικές βάσεις.

Οι ώρες επίσκεψης του κοινού στις Μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας είναι την Πέμπτη από 13: 00 έως 17:00, την Παρασκευή από 09: 00 έως 17:00, το Σάββατο από 09: 00 έως 17: 00 και την Κυριακή από 09: 00 έως 17: 00 (στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, η επίσκεψη του κοινού θα πραγματοποιηθεί μετά τις 12:00, λόγω της επιμνημόσυνης δέησης).

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.