Γνωστή ηθοποιός απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο όπου την είχαν κλείσει οι γονείς της !

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση της ηθοποιού Τριανταφύλλης Μπουτεράκου, που τη γνωρίσαμε από το ρόλο της στη σειρά «Κλεμμένα Όνειρα».
Η ίδια την τελευταία περίοδο νοσηλευόταν στο Δρομοκαΐτειο με ψυχολογικά προβλήματα, όμως εκείνη υποστήριζε ότι την έκλεισαν στο ίδρυμα οι γονείς της επειδή δεν ήθελαν να της αφήσουν την περιουσία τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η Μπουτεράκου εξαφανίστηκε το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Ωστόσο, πριν από την εξαφάνισή της είχε προειδοποιήσει για την απόδρασή της, μιλώντας στον ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα: «Ειδοποίησε κάποιον να με σώσει! Πήδηξα από τα κάγκελα του Δρομοκαΐτειου, όπου ήμουν κλεισμένη για μια μέρα επειδή μου επιτέθηκαν οι άλλες τρόφιμες. Είμαι μια χαρά, απλά οι δικοί μου με βγάζουν τρελή για να δώσουν την περιουσία στον αδελφό μου».

Τότε, ο Σπύρος Μπιμπίλας, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, επικοινώνησε με τον πατέρα της ο οποίος ωστόσο του περιέγραψε μια διαφορετική ιστορία.

Μιλώντας κι εκείνος στην Espresso, ισχυρίστηκε πως η κόρη του βρίσκεται σε κρίση και χρειάζεται να πάρει επειγόντως τα φάρμακά της: «Είναι προσωπικά και ιατρικά προβλήματα και δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Η κόρη μου, η οποία τα τελευταία έξι χρόνια παρακολουθείται από γιατρό, πρέπει να πάρει τα φάρμακα της. Δεν την κλείσαμε με το ζόρι στο ψυχιατρείο. Υπήρξε κάποια κρίση. Θα σας πω μόνο ότι πήγε με τη μητέρα της για ψώνια στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και τελικά βρέθηκαν στη Σπάρτη με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Τριανταφύλλη».

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.