Γυναικείο Viagra σε σπρέι !

Λύση στο πρόβλημα έρχεται να δώσει ένα σκεύασμα το οποίο υπόσχεται πολλούςοργασμούς, αλλά και ατελείωτη ερωτική επιθυμία.

Πολλές είναι οι γυναίκες οι οποίες δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Περίπου το 30% των γυναικών πάσχει από ανοργασμία, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εγκεκριμένη θεραπεία που να κυκλοφορεί στην αγορά.

Πρόκειται για μία θεραπεία η οποία ονομάζεται Τεφίνα και γίνεται με τη βοήθεια σπρέι από τα ρουθούνια της μύτης. Εφαρμόζεται δύο ώρες πριν το σεξ και εκτιμάται ότι «λειτουργεί» για έξι ώρες!

Το εν λόγω σκεύασμα βασίζεται στην τεστοστερόνη και πιστεύεται ότι διεγείρει τη σεξουαλική επιθυμία των γυναικών, ενεργοποιώντας τα κατάλληλα τμήματα του εγκεφάλου και αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα.

Σύμφωνα με αμερικανούς και καναδούς επιστήμονες , μετά τη λήψη δεν υπάρχουν παρενέργειες όπως ακμή, τριχοφυΐα ή αλλαγή της φωνής.

Επίσης, ομάδα ερευνητών σε Αυστραλία, ΗΠΑ και Καναδά στην προσπάθειά τους  να δοκιμάσουν το «φάρμακο της απόλαυσης», συγκεντρώνουν εθελοντές γυναίκες που έχουν περάσει στην εμμηνόπαυση για να συμμετέχουν στις έρευνες.

Πηγή: i-live news

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.