Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης: θα δοθεί η καθαριότητα σε ιδιώτη [Video]

Γιώργος Γκιώνης, καθαριότητα,ιδιώτηςΌπως σας ενημέρωσε πρώτο το tvtv.gr, η Δημοτική Αρχή Γ. Γκιώνη εξετάζει να αναθέσει την καθαριότητα τμήματος του Λουτρακίου σε ιδιώτη προκειμένου να αντεπεξέλθει στη ζωτικής σημασίας υποχρέωση απέναντι στους κατοίκους του Δήμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαίωσε ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Σ. Πέρρας είναι επιβεβλημένη αυτή η επιλογή και θα είναι για το καλό των δημοτών. Παρακάτω στο video μπορείτε να δείτε τον κ. Δήμαρχο να αναφέρεται εκτενώς στα προβλήματα έλλειψης καθαριότητας που αντιμετωπίζει ο Δήμος λόγω της μη επάρκειας προσωπικού αλλά και επειδή ακόμα και αυτοί που υπάρχουν αδυνατούν να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Επίσης ο κ. Δήμαρχος διαπιστώνει ότι το πρόβλημα με την καθαριότητα είναι το νούμερο ένα για πολλούς Δήμους της χώρας και απευθυνόμενος στον κ. Κοφινά, που εστίασε προηγουμένως στο πρόβλημα, του ζητάει να “μεσολαβήσει” στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να δοθεί λύση.
Το tvtv.gr θα επανέλθει σύντομα στο θέμα με πληρέστερη ενημέρωση από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Σωτήρη Πέρρα.

Πηγή: tvtv.gr

Share

8 Comments on Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης: θα δοθεί η καθαριότητα σε ιδιώτη [Video]

  1. ΝΑΤΑ ΝΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑ

  2. πωσ θα το κανετε παλι με απευθειασ αναθεση; τα λεφτα που θα τα βρει ο δημος παλι εμιες θα το πληρωσουμε το μαρμαρο

  3. Αν είναι υπέρβαροι διώξτους και πάρε άλλους ανεργία έχουμε όλοι παρακαλάνε να δουλέψουνε

  4. ΑΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΛΑΜΠΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΙΔΙΟΤΗ

  5. Τουλαχιστον ο προηγουμενος δημαρχος δεν χρεωνε το δημο με ιδιωτες και η καθαριοτητα ηταν σε πολυ καλο επιπεδο.τωρα βρωμαει ολος ο δημος και παραδεχονται οτι ειναι ανικανοι.

  6. Βέβαια πως να ανταποκριθεί η καθαριότητα από τους εργάτες καθαριότητας το 2000 ο τότε δήμαρχος έβαλε 2 με 3 στους οικοδόμους αλλους 5 στους κήπους αλλους 5 στα γραφεία ανεπίσημα πως να βγει η καθαριότητα του δήμου φυσικά ήρθε ο επόμενος δήμαρχος 2006-2010 τους έκανε και επισημά μετάταξη στο κάθε κλάδο ην επομενη 4ετια 2010-2014 ο άλλος δήμαρχος άφησε να φυγουν 5 υπάλληλοι προ την κορινθο και τωρα ακόμα γινοντε μετατάξεις από την καθαριοτητα προς τα γραφεία πρόσφατα πριν κανα μηνα προσφατα η τελευταια εμ πως θα βγει η καθριοτητα μας λετε κυριε δημαρχε αφού έχετε βάλει και σεις το χεράκι σας

  7. ας μην περνατε τους υπαλλήλους από την καθαριότητα για τα γραφεια για ψήφους να δειτε πως θα εβγαινε η καθαριοτητα

Leave a Reply

Your email address will not be published.