Δείτε πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές του “ΡΕΤΙΡΕ” κάποιοι άλλαξαν απίστευτα! [Photos]

“Το ρετιρέ”, η ελληνική κωμική σειρά που προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Mega την περίοδο 1990-1992, επαναλαμβάνεται φέτος πάλι στις οθόνες μας.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία ήταν του Γιάννη Δαλιανίδη. Πρωταγωνίστρια της σειράς ήταν η Κατερίνα Γιουλάκη. Η σειρά περιγράφει την ελληνική κοινωνία πως ήταν μετά την Μεταπολίτευση του 1974 και ταυτόχρονα σατιρίζει τα αρνητικά φαινόμενα της κοινωνίας αυτής, στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Πώς είναι όμως οι πρωταγωνιστές σήμερα;
Η Κατερίνα Γιουλάκη είναι πια 74 χρονών! Έχει σκουρύνει τα μαλλιά της και έχει κάποια παραπανίσια κιλά, όμως δε θα λέγαμε ότι φαίνονται τα χρόνια της.

Η Νεφέλη Ορφανού η οποία υποδύονταν την ξινή στην ιστορική σειρά του Mega άλλαξε και αυτή αλλά το πλατύ χαμόγελο και τα καστανοκόκκινα μαλλιά της είναι χαρακτηριστικά της ακόμα και σήμερα!

Η Τζόυς Ευείδη τότε ήταν ξανθιά και αδύνατη… Σήμερα έχει αλλάξει look, στυλ ντυσίματος και έχει κάμποσα κιλά παραπάνω!

Η Έλντα Πανοπούλου που στο “ρετιρέ” ήταν χοντρούλα, σήμερα μετά από αρκετή προσπάθεια, όπως έχει αναφέρει και η ίδια έχει καταφέρει να χάσει πολλά κιλά και να τα διατηρήσει! Η μεταμόρφωσή της είναι απίστευτη!

Ο Τάσος Κωστής που υποδύονταν τον καφετζή ναι μεν έχει ωριμάσει και έχει πια μουστάκι, αλλά το χαμόγελό του και τα χαρακτηριστικά του είναι ίδια.

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος, ο γοητευτικός άντρας της σειράς σήμερα έχει αλλάξει αρκετά! Ο ηθοποιός δεν έχει το πυκνό μαλλί που είχε τότε, τα έχει βάψει ξανθά και “έχει πάρει” λίγα κιλά!

Ο Μάκης Δελαπόρτας, μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, αλλά δεν έχει αλλάξει και πολύ εκτός από το look του, αφού τότε ήταν καστανός και σήμερα έχει ξανθά μαλλιά!

Πηγή: athensmagazine.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.