Δείτε τον Τσίπρα και τον Καμμένο να φιλιούνται στο στόμα

imageΜπορεί πριν από λίγο καιρό κανείς να μην μπορούσε να φανταστεί ότι ο Α. Τσίπρας και ο Π. Καμμένος θα βρίσκονταν τόσο κοντά, καθώς τους χώριζε ιδεολογικό χάσμα, όμως ένεκα η… ανάγκη, που λένε, βρέθηκε η γέφυρα που τους ένωσε και τους έφερε μάλιστα πάρα πολύ κοντά.

Έτσι λοιπόν, η νέα φάση στην οποία έχει μπει η σχέση Τσίπρα – Καμμένου, απεικονίζεται σε σκίτσο που κυκλοφορεί και δείχνει τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να φιλιούνται στο στόμα, όπως ακριβώς είχαν φωτογραφηθεί στο παρελθόν ο Μπρέζνιεφ με τον Χόνεκερ.

Μάλιστα σήμερα που θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση της Στρατιωτικής Άσκησης «Παρμενίων 2015», ο Α. Τσίπρας και ο Π. Καμμένος θα βρεθούν στην Αλεξανδρούπολη και θα την παρακολουθήσουν μαζί.

Share

4 Comments on Δείτε τον Τσίπρα και τον Καμμένο να φιλιούνται στο στόμα

  1. Κατανοώ τον πόνο σας που για άλλη μια φορά δεν είσαστε κυβέρνηση . Αυτό όμως που κάνετε δεν αντιπολίτευση είναι σεξιστική παρενόχληση των δύο πολίτικων αρχηγών της Κυβέρνησης . Ντροπή!!!!!!!!
    X.M

  2. Δεν τον διάλεξε τυχαία τόσες επιλογές είχε και πήγε με τον καμμένο αυτό κάτι λέει

  3. ΑΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΕΜΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.