Δεν θα πιστεύετε πώς έγινε εκατομμυριούχος αυτή η 29χρονη!

Δεν θα πιστεύετε πώς έγινε εκατομμυριούχος αυτή η 29χρονη!

Ο λόγος για την Kezia Noble η οποία έγινε εκατομμυριούχος… μαντέψτε πώς!

Οπως η ίδια υποστηρίζει, αλλά αποδεικνύεται και από τους χιλιάδες άντρες που συρρέουν στα μαθήματά της, μπορεί να διδάξει ακόμα και τον πιο… αδαή πώς να ρίξει μία γυναίκα στο κρεβάτι!

Είναι δηλαδή καθηγήτρια του σεξ! Η πανέμορφη Βρετανίδα για αυτά τα μαθήματα αμείβεται με 5.000 ευρώ την εβδομάδα!

Η 29χρονη Kezia νιώθει ότι επιτελεί κοινωνικό έργο καθώς κάνει ευτυχισμένους τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες.

Το 80% των πελατών της είναι ηλικίας 27-35 και οι περισσότεροι αδυνατούν να βρουν σύντροφο. Ηδη περισσότεροι από 7.000 άντρες έχουν συμμετάσχει στα μαθήματά της, με το εβδομαδιαίο πακέτο να κοστολογείται στα 5.000 ευρώ. Η Kezia θυμάται χαρακτηριστικές περιπτώσεις με άντρες που είχαν να κάνουν σεξ πάνω από 10 χρόνια, ή με παντρεμένους που ήθελαν να μάθουν πώς να βρουν φιλενάδα. Στα μαθήματά της συμμετέχουν και λεσβίες που θέλουν να μάθουν πώς να ρίχνουν γυναίκες.

Η 29χρονη λέει ότι έχει εμπνευστεί από τα βιβλία της Jackie Collins αλλά και από τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι» και προσπαθεί να μετατρέψει ντροπαλούς άντρες σε… κακά αγόρια.

Εδώ μας φαίνεται λίγο περίεργο που κάποιος που μπορεί να διαθέσει 5 000 ευρώ την εβδομάδα, δεν μπορεί να βρει γυναίκα. Επεξηγώ: Κάποιος που έχει τόσα χρήματα συνήθως μπορεί να έχει πρόσβαση σε καλά πανεπιστήμια, άρα να σπουδάσει και να είναι έξυπνος και οι έξυπνοι άντρες ελκύουν τις γυναίκες. Επίσης κάποιος που έχει χρήματα μπορεί πολύ εύκολα να φτιάξει και την εξωτερική του εμφάνιση με ρούχα, γυμναστήριο, καλή κολόνια ακόμα και πλαστικές….

Πηγή: newsbomb.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.