Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών : Απολογισμός Δράσεων (!) Κ. Λογοθέτη

GkiwnisTelikiΟ κ. Λογοθέτης έχει προσκαλέσει για ενημέρωση των πεπραγμένων του στο Πνευματικό Κέντρο τους Δημότες και τους Φορείς το Σάββατο του …Λαζάρου (!)

Βέβαια “ξέχασε” να εφαρμόσει το άρθρο 217 του ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων), που αναφέρει:

1. Κάθε χρόνο γίνεται ο απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής, σε ειδική δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σε ό,τι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης.
2. Η ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου γίνεται μέχρι το τέλος Ιουνίου και ανακοινώνεται πριν από
δεκαπέντε (15), τουλάχιστον, ημέρες με κάθε πρόσφορο μέσο. Σε αυτή καλούνται οι κάτοικοι, καθώς και οι συνδικαλιστικοί, επιστημονικοί και κοινωνικοί φορείς του Δήμου.

Τον σχετικό Απολογισμό για το 2011 τον έκανε στις 11/7/2012.
Πάντως αναμένεται να πεί τα ίδια ακριβώς που είχε πει στις 17/5/2011. Δηλαδή μιας και δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ θα πεί τι έκανε ο Γ.Γκιώνης, μόνο που τώρα θα παραλείψει για ευνόητους λόγους τα παρακάτω:
“Η δημοτική αρχή, η οποία περιχαρακωμένη και με κλειστά βιβλία ορίζει τις τύχες του τόπου μας και των δημοτών μας, αποτελεί παρελθόν.
Η δημοτική αρχή που πολιτικολογεί χωρίς κατατεθειμένα στοιχεία και αποδείξεις, αποτελεί παρελθόν.
Η δημοτική αρχή που αυτοσχεδιάζει, χωρίς να αποδίδει λογαριασμό σε κανέναν, αποτελεί παρελθόν.
Η δημοτική αρχή, που ερήμην κάθε δημοκρατικής συμμετοχικής διαδικασίας, παραβιάζει αρχές και λειτουργίες, αποτελεί παρελθόν.
Η δημοτική αρχή που υλοποιεί, όχι βάσει σχεδιασμού, αλλά παρακινούμενη από έναν άκρατο μεγαλοϊδεασμό, επιζήμιο για τον τόπο, αποτελεί παρελθόν.
Η δημοτική αρχή της εύκολης λύσης, του εύκολου ξοδέματος από τα ταμεία του Δήμου, αποτελεί επίσης παρελθόν.”

Share

4 Comments on Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών : Απολογισμός Δράσεων (!) Κ. Λογοθέτη

  1. Σε ένα θαύμα ελπίζει και γι’ αυτό καλεί το Σάββατο του Λαζάρου μήπως γίνει κανένα θαύμα και αναστηθεί η πεθαμένη του παράταξη! ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΕΙΠΑ ΤΩΡΑ!

  2. Είναι που ο Γκιώνης είχε το δίλημμα να πάει στην εκκλησία ή να έρθει στο πνευματικό κέντρο

  3. ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ. ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΗΤΤΑ; ΟΣΟΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ! ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΞΩ ΟΛΟΥΣ!

    το μάτι του Βούδα

  4. οτι ηταν να ακουσουμε το ακουσαμε απο δαυτους. σειρα εχουν οι νεοι με καθαρες σκεψεις και καθαρα χερια

Leave a Reply

Your email address will not be published.