Διέσωσαν γυμνό άνδρα παγιδευμένο σε καμινάδα

Γερμανοί πυροσβέστες διέσωσαν έναν γυμνό άνδρα ο οποίος είχε παγιδευτεί μέσα σε μία στενή καμινάδα στο κεντρικό Βερολίνο, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Σώματος.

Η πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε κλήση μετά την αποτυχία της αστυνομίας να βοηθήσει τον 39χρονο άνδρα, ο οποίος είχε κατέβει σε βάθος δέκα μέτρων στην καμινάδα που είχε διάμετρο όσο οι ώμοι του.

Ομάδα περίπου 30 πυροσβεστών και δέκα αστυνομικών άνοιξαν μία τρύπα στον δεύτερο όροφο του κτιρίου και κατάφεραν να τραβήξουν έξω τον άνδρα, ο οποίος στο μεταξύ είχε χάσει τις αισθήσεις του. Χρειάστηκαν 15 λεπτά για να τον επαναφέρουν.

“Τραυματίστηκε εξαιτίας της πτώσης και του γεγονότος ότι δεν φορούσε ρούχα. . . πάγωσε”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Σώματος.

Η επιχείρηση διάσωσης διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό για πόση ώρα βρισκόταν ο άνδρας μέσα στην καμινάδα προτού φθάσει η αστυνομία που κλήθηκε πρώτη εξαιτίας των κραυγών του.

Επίσης δεν έχει γίνει γνωστό τι έκανε ο άνδρας στη στέγη του σπιτιού. Κάποια μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι είναι άστεγος και το είχε σκάσει από νοσοκομείο.

Πηγή: pathfinder.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.